...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חזה עוף עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקהו--- מרילין-   8/4/2010 12:20

ארוחה בסיר אחד - גם ירק, גם בשר, גם פחמימה והכל יוצא מתובל היטב, רך ועסיסי
חשוב להשתמש בסיר (או מחבת בעל שוליים גבוהים) בעל ציפוי איכותי שלו נדבק, כדי שתפוחי אדמה יוכלו להתבשל להם לאט לאט, בניחותה, מבלי להידבק, ומבלי להישרף ובלי שיהי צורך לערבב אותם, וכך האדים נשארים בתוך הסיר, ותפוחי האדמה יוצאים עם טעם עשיר ועמוק. זו מנה שעולה על שולחנו לעיתים קרובות.
כך, באמצע השבוע..טעים וחמים
~
אפשר לעצור לפני שלב הוספת העוף, ויש לנו תוספת נהדרת
של שעועית ותפוחי אדמה שמתאימה לכל מנת בשר אחרת


מצרכים
בצל גדול קצוץ
שש תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
שש שיני שום קצוצים או פרוסים
שקית שעועית ירוקה קפואה מופשרה
שש פרוסות חזה עוף חתוכים לקוביות
כפית שטוחה כורכום או קארי
כפית שטוחה כמון
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית קינמון
מלח - פלפל


הכנה
מטגנים את הבצל עד להזהבה
מצרפים את קוביות התפוחי אדמה
מתבלים במלח, פלפל, כורכום כמון פפריקה מלח ופלפל ומערבבים
מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כך עד שהם רכים
מוסיפים את השום, את השעועים מערבבים מכסים
ומבשלים על אש קטנה עוד כ- 40 דקות
מוציאים לקערה גדולה, ובאותו מחבת שמים את החזות
מתבלים בקינמון מלח ופלפל, מקפיצים מערבבים עד שהחזות
מוכנים כ- 6-8 דקות, לא יותר
מחזירים למחבת את השעועית עם התפוחי אדמה
מערבבים שומרים סגור עד להגשה


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה8/4/2010 04:19
סלט חצילים רומני / אהרוניו--- איה
8/4/2010 04:29
טורט מוס שוקולד / מיקי שמוו--- איה
8/4/2010 04:32
לחם יין ואגוזים / ארז קומרובסקיו--- איה
8/4/2010 04:36
פירה תפו"א על בסיס שמן זית ו--- איה
8/4/2010 04:40
עוגיות גרנולה שוקולד צ'יפס ו--- איה
8/4/2010 04:48
חזה עוף עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקהו--- מרילין-   « הודעה נוכחית
8/4/2010 12:20
ועכשיו בלי העוףו--- מרילין-  
8/4/2010 12:22
עוגת שוקולד עם פודינג שוקולד של חברתי טובהו--- מרילין-
8/4/2010 16:48



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן