...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קציצות כאפטז ברוטב רימונים או תמרהינדי אסתרו--- גילה 21/3/2010 22:50

קציצות כאפטז ברוטב רימונים או תמרהינדי אסתר גיסתי הגדולה - מתכון סורי חאלבי.


המרכיבים לקציצות:

500 גרם בשר בקר טחון

כף שומן כבש (או יותר)

100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

2-3 כפות קמח מצה

ביצה

1/2 כפית פלפל אנגלי

מלח, פלפל

קמצוץ קינמון



הכנת הקציצות:

בקערית לטרוף ביצה עם כף מים

ליצור קבבונים (בגודל תמר מג'והל) אבל שטוחים

לתבול בביצה הטרופה לטגן ולהכניס לרוטב.



הרוטב:

2-3 כפות רסק עגבניות

2-3 כפות רכז רימונים או תמרהינדי כף עד שתים

מלח, פלפל שחור

מעט סוכר

*מבשלים יחד כ-10 דקות.


***********************************************************************








כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה21/3/2010 04:12
קציצות עוף עם כרובית ופיסטוקיםו--- איה
21/3/2010 14:02
מתכון לדג בציפוי אגוזים ו--- איה
21/3/2010 14:05
מתכון לקציצות מצה - ברייט ירקות ו--- איה
21/3/2010 14:22
כרעיים במילוי מצה ופטריות ו--- איה
21/3/2010 14:56
קציצות כאפטז ברוטב רימונים או תמרהינדי אסתרו--- גילה « הודעה נוכחית
21/3/2010 22:50
קובה גרז עם דובדבנים אסתר גיסתי -מיוחד לפסחו--- גילה
21/3/2010 22:52



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן