...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוף בדבש ו--- monday   7/3/2010 21:54


החומרים:
1 עוף שלם או חלקי עוף שונים

למשרה:
1 קופ' רסק עגבניות
2 כפות דבש
2 כפות ריבה ( לפי הטעם שאוהבים או מה שיש )
2 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ
2 כפות מים רותחים
1 כפית שום כתוש
מלח
פלפל שחור גרוס

לתוספת:
מיני בטטות שלמות וקלופות
כ-10 בצלצלי שאלוט שלמים וקלופים

לקישוט:
פתיתי פטרוזיליה יבשים

הכנה:
מערבבים היטב את כל חומרי המשרה, מניחים את העוף השלם או חלקי העוף ביחד עם מיני הבטטות ובצלצלי השאלוט בתערובת המשרה במקרר למשך לילה. אופים בתנור ב-175 מעלות כשעה מכוסה עם נייר אלומיניום. מסירים את הנייר וצולים עוד כ-20 דקות מכל צד עד להשחמה יפה של העוף והתרככות הבטטות. אם רוצים מפזרים מעל פתיתי פטרוזיליה יבשה מעל העוף הבטטות והבצלצלים.


בתיאבון לכולם

שבוע מקסים לכולכם




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה7/3/2010 03:59
עוף בדבש ו--- monday   « הודעה נוכחית
7/3/2010 21:54



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן