...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ספקולאש-עוגיות הונגריותו--- גדולה   3/3/2010 18:59

מקור :עצמי
חומרים-
2 כוסות קמח גדושות
חצי כפית סודה לשתיה
100 גר' חמאה קרה(או מרגרינה בטעם חמאה)
חצי כוס סוכר גדושה
4 כפות דבש
4 כפות מים
כפית גינג'ר טחון(זנגויל)
רבע כפית ציפורן
מעט הל
טיפה של תמצית ורדים
קליפת תפוז מגורדת
חצי כפית קנמון

אופן ההכנה:
לערבב קמח מנופה עם סודה ותבלינים
במעבד מזון לערבב לעיסה אחידה את יתר החומרים
להכניס לשעה למקרר
להוציא ולשטח בתבנית 26 משומנת בעזרת כף
לסמן סימונים זהירים של קווי החיתוךהריבועיים.
לשים על כל ריבוע חצאי שקדים(אני שמתי הפעם חלקי בוטנים)
בתנור מחומם בחום בינוני לאפות עד הזהבה כהה
לחתוך עם היציאה מהתנור


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי ......... ו--- פלפלית3/3/2010 07:09

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגיות חלבהו--- איה  
3/3/2010 11:14
סהרוני חמאה ושקדים מבודפשטו--- איה  
3/3/2010 11:17
מג’דרה בריאותית עם טחינה ירוקה ו--- איה  
3/3/2010 11:24
גלילית מצופהו--- גדולה  
3/3/2010 18:52
ספקולאש-עוגיות הונגריותו--- גדולה   « הודעה נוכחית
3/3/2010 18:59
50 פחזניותו--- גדולה  
3/3/2010 19:03



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן