...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוף צלוי ביין אדום וסוכר וניל-.....ו--- איה ו.   2/3/2010 15:05

מתכון מהמם של ליאתי 114 מפורום אוכל YNET

מאוד מאוד מיוחד וטעים!


1 עוף טרי, מחולק ל-8 חלקים
למרינדה:
1/2 כוס יין אדום יבש
1/2 כוס דבש
3 שיני שום גדולות, כתושות
3 כפות רוטב סויה
3 כפות קטשופ
1 כף חרדל
1 כף סוכר
1 כף סוכר וניל
1 כפית קינמון טחון
1/2 כפית פלפל שחור טחון
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
טיפה טבסקו לפי הטעם


+ מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה.
+ מניחים בתבנית אפייה את חלקי העוף, מערבבים ומורחים במרינדה.
+ מכניסים למקרר למינימום לילה לספיגת טעמים.
+ מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלציוס לשעה וחצי, עד שהעוף פריך.
חשוב! לא לשכוח להבריש את העוף ברוטב כל חצי שעה


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה2/3/2010 06:53
פחזניות שמנת חמוצה ופרמזןו--- chant
2/3/2010 08:45
סלט עדנה צימחוני..ו--- chant
2/3/2010 08:53
חיתוכיות שוקולד ואגוזים של יעלה.........ו--- איה ו.  
2/3/2010 14:49
עוגת קוקוס נימוחה מעולה של קרין גורן-......ו--- איה ו.  
2/3/2010 14:54
עוגיות בצק פריך בארבעה טעמים-....ו--- איה ו.  
2/3/2010 14:55
לחמניות שושנים .."תלישות".......-ו--- איה ו.  
2/3/2010 14:57
+........ו--- איה ו.  
2/3/2010 14:58
פלפל כתום מתוק (פלפל ארוך) במלית גבינות....ו--- איה ו.  
2/3/2010 14:59
פלפלים קלויים מתוקים וחריפים - בתחמיץו--- איה ו.  
2/3/2010 15:01
קוסקוס מסולת רגילה בשיטת המיקרו-.....ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:02
עוף צלוי ביין אדום וסוכר וניל-.....ו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
2/3/2010 15:05
קציצות בולגריות אפויות על מצע שום מתקתק....ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:08
- וכאן הקציצות הבולגריות בתבשיל אפונה וארטישוקו--- איה ו.  
2/3/2010 15:11
- נשיקות מרנג צבעוניות-ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:12
- נשיקות קפה............-ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:13
- אצבעות מרנג שוקו שקדים-.......ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:14
גביניות קלאסיות לפי קרין גורןו--- איה ו.  
2/3/2010 15:15
+........הכי קרוב.....- תוספת השקדים למעלה- מעולה!ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:16
הנשיקות והגביניות הפכו למשלוחי מנות:ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:17
אזני המן במלית לוקום/מרציפן/אגוזים-ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:21
ואזניים במלית מטבע שוקולד 60%-ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:22
-...האוזן הכי שוקולדית שיש............-ו--- איה ו.  
2/3/2010 15:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן