...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחמניות עם פטה, בצל ועשבי תיבול ו--- chant   22/2/2010 07:34

חובזה אל פטה ואל בסל
מתוך הבלוג הנפלא של האוכל הערבי.
כל כך מתאים למזג האויר. מהיר וטעים ומבלי להדליק תנור.
מחבת אחת כמה דקות ויש מעדן.
שונט=מתכון מוצלח שנילקח מהפורום של ניצי מוואלה..
אני מלאתי עם פטה ועגבניות בשמן...ותיבול טוב משהו משהו

לחמניות עם פטה ובצל ועשבי תיבול
חובזה אל פטה ואל בסל

6 כוסות קמח
¼ 2 – 2 כוסות מים חמימים
2 כפות שמן
1 כף סוכר
2 כפיות שמרים
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות מלח
שמן לטיגון רדוד
250 ג’ גבינת צ’דר או כל גבינה צהובה שרוצים
250 ג’ גבינת פטה
2-3 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים
כוסברה טריה קצוצה
לשים את כל המצרכים בקערת המיקסר. ללוש לבצק רך במשך 5 דקות. להעביר לקערה משונת. לכסות ולהתפיח במקום חמים במשך 1-2 שעות עד שיוכפל הנפח.
לחלק את הבצק ל- 16 חלקים. ליצור מכל חלק כדור. לשטח כל כדור לעיגול. לשים 1-2 כפות מהמלית במרכז העיגול ולקפל את שוליו כלפי מעלה. לחתום את הבצק כך שמלית תישאר בתוך הכדור. לשמן מעט משטח עבודה. בעזרת האצבעות לשטח את הכדור לפיתה דקה ושטוחה. לחמם מעט שמן במחבת ולטגן את הפיתה משני הצדדים עד הזהבה, בערך 1-2 דקות.
http://arabicbites.blogspot.com/2009/01/kobzat-al-feta-wal-basal-feta-stuffed.html



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה22/2/2010 05:07
רצועות אנטרקוט מוקפצות בניחוח אסייתי ישראל ו--- זהבה ש  
22/2/2010 07:30
לחמניות עם פטה, בצל ועשבי תיבול ו--- chant   « הודעה נוכחית
22/2/2010 07:34
מאולתר פטריות/בשר טחון ובצלו--- chant  
22/2/2010 07:42
מערוד....עוגיות פריכות ממולאותו--- chant  
22/2/2010 19:06
טורט קרם חלבה ב-3 צבעים/אביגייל מייזליקו--- meytal~
21/7/2011 19:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן