...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רצועות אנטרקוט מוקפצות בניחוח אסייתי ישראל ו--- זהבה ש   22/2/2010 07:30


רצועות אנטרקוט מוקפצות בניחוח אסייתי ישראל אהרוני | mako



מצרכים




זמן עבודה זמן הכנה כולל קטגוריה רמת קושי כשר
רבע שעה חצי שעה בשר כל אחד יכול כשר בשרי

מרכיבים (2 מנות)
4 כפות שמן זית2 סטייקים עבים של אנטרקוט1 בטטה גדולה חתוכה ל"אצבעות" עבות12 בצלי שאלוט קלופים3 שיני שום חצויות2 ס"מ ג’ינג’ר קצוץלרוטב 2 כפות רוטב סויה2 כפות דבש¼ כוס יין אדוםמלח, פלפל שחור טחון טרילקישוט1 בצל ירוק
אופן ההכנה








אופן ההכנה

אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית.
2. בסיר עם שמן עמוק מטגנים את אצבעות הבטטה, עד שהן פריכות ושחומות מעט. מסננים.
3. חותכים את האנטרקוט לרצועות עבות.
4. מחממים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם, מוסיפים את את הבצלים ומטגנים במשך כשלוש דקות.
5. מוציאם את הבצלים המטוגנים מן המחבת, משיבים אותה אל האש ומוסיפים את רצועות האנטריקוט, שום וג’ינג’ר ומטגנים כ-3 דקות, עד שהבשר שחום יפה.
6. מחזירים למחבת את הבצלים, מוסיפים את הבטטות, את הרוטב ומערבים. מבשלים על להבה גבוהה, תוך עירבוב עד שהרוטב מסמיך.
7. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל תלתלי בצל ירוק.







לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה22/2/2010 05:07
רצועות אנטרקוט מוקפצות בניחוח אסייתי ישראל ו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
22/2/2010 07:30
לחמניות עם פטה, בצל ועשבי תיבול ו--- chant  
22/2/2010 07:34
מאולתר פטריות/בשר טחון ובצלו--- chant  
22/2/2010 07:42
מערוד....עוגיות פריכות ממולאותו--- chant  
22/2/2010 19:06
טורט קרם חלבה ב-3 צבעים/אביגייל מייזליקו--- meytal~
21/7/2011 19:57



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן