...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טחינה אדומה עם גמבות ו--- שמני 18/2/2010 08:51

חיפשתי פתרון לכמה גמבות/פלפלים אדומים כבושים, בצנצנת שימורים שנקנתה בסופר, אכלנו ממנה מעט והיתר נשאר מיותם במקרר.
ראיתי את המתכון הזה ומיד נדלקה אצלי נורה אדומה.
השתמשתי בגמבות הכבושות מהשלב של הריסוק במיקסר/בלנדר שבמתכון. יצא נהדר למרות שבמתכון הוא משתמש בגמבות קלויות ולא בגמבות קלויות וכבושות.
שמני

טחינה אדומה / אורן בר, אתר "פסטו"

2 גמבות אדומות
1 כוס טחינה גולמית
מיץ מחצי לימון
1 שן שום
מלח
בערך חצי כוס מים.

לקלות את הגמבות. הכי טוב ברשת על הגז, כך שסופגות טעם כמו של על האש (או על המנגל), או שאפשר גם בתנור.
כשהגמבה קלויה לשים אותן בשקית לכמה דקות כדי להקל על הקילוף ואז לקלף את הקליפה.
לשים במיקסר את כל החומרים- הגמבות הקלויות, הטחינה, מיץ לימון,שום, מלח, מים ולטחון עד למרקם אחיד.
לטעום ולשפר את התיבול ואת הסמיכות לפי הטעם (יש לזכור כי הטחינה נהיית סמיכה יותר במקרר) ולקרר עד ההגשה.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה18/2/2010 03:46
נשיקות שוקולד / חיים כהןו--- איה  
18/2/2010 03:51
עוגת גזר / חיים כהןו--- איה
18/2/2010 03:55
מרק קרם בצלים ופטריות / כרמית אלקייםו--- איה
18/2/2010 03:58
סלט שורשי פטרוזיליה ובולגרית כבשיםו--- שמני
18/2/2010 08:39
ממרח גבינה וכוסברה/אודטהו--- שמני
18/2/2010 08:45
טחינה אדומה עם גמבות ו--- שמני « הודעה נוכחית
18/2/2010 08:51



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן