...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קציצות עם אפונה וארטישוק ירושלמי.ו--- זהבה ש   16/2/2010 07:11

1/2 ק"ג בשר טחון
בצל מגורד
ביצה
1/2 כוס מים
פטרוזליה קצוצה
פרורי לחם, מלח, פלפל שחור, תבלין ראש אל חנות או אגוז מוסקאט
כמון למי שאוהב
לערבב את כל החומרים ולהשהות.

אפונה
בצל חתוך גס{ אני השתמשתי בבצלי שלוט}
כמה שני שום
ארטישוק ירושלמי
כורכום, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל שחור.


אופן ההכנה
לטגן את בצלי השלוט והשום מעט
להוסיף את האפונה , הארטישוק התבלינים , מיםלכיסוי חלקי
וכאשר ממש רותח להוסיף את הקציצות בלי לטגן
לתת עוד רתיחה לכסות את הסיר ועל אש קטנה.
כאשר מדי פעם מנענעים קלות את הסיר, כדי שהרוטב יכסה את הכל.
אם נישארו הרבה מים
לפתוח את הסיר ולתת למים להיתאדות, כדי שהרוטב יהיה סמיך


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ..... ו--- פלפלית15/2/2010 07:45

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
ריבועי קרמל בציפוי שוקולד / Ynet ו--- איה  
15/2/2010 11:51
קציצות עם אפונה וארטישוק ירושלמי.ו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
16/2/2010 07:11



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן