...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק שעועית לבנהו--- זהבה ש   14/2/2010 21:08



עצמות בקר
בשר בקר{ הכנתי עם צוואר אפשר כתף, אסדו}
שעועית לבנה
עגבניות רכות{או קופסא של עגבניות מגורדות}
1קופסת רסק עגבניות קטנה תלוי בגודל הסיר אני הכנתי עם 2 קופסאות קטנות.
בצל גדול
כמה שני שום
אבקת מרק עוף, פלפל שחור, פפרקיה מתוקה.ואפשר להוסיף אריסה.

אופן ההכנה

לקצץ את הבצל
ולטגן בסיר שבו יבושל המרק את הבצל.
להוסיףאת העצמות והבשר { לא את כל הכמות בביחד כדי לא להוריד את החום של השמן}
להוסיף את העגבניות הקצוצות או מגורדות.
את הרסק וכמה שני שום.ולהוסיף כף אריסה.
לבשל בסיר מכוסה, עד אשר העגבניות יתרככו מעט
להוסיף את התבלינים לתת רתיחה לכסות ולהעביר לאש קטנה.
או לתנור לחום שבת עד הארוחה.
אני הכנסתי מהבוקר עד הערב שאכלנו.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ...... ו--- פלפלית14/2/2010 08:55

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
בראוניז/שוקולד עם קישוטי גבינהו--- chant
14/2/2010 09:40
בורקס רוקמיניו--- chant
14/2/2010 09:43
עוגיות חמאה צרפתיות קלאסיותו--- איה
14/2/2010 14:20
מרק שעועית לבנהו--- זהבה ש   « הודעה נוכחית
14/2/2010 21:08



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן