...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סינייה/גיל חובבו--- תמר 10/2/2010 08:06

מתכון שנוסה הרבה פעמים ומומלץ ביותר

ק"ג בשר טחון בקר או כבש (אני עשיתי מבשר בקר וכבש יחד)
3 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום קצוצות דק
1/2 כוס כוסברה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף שטוחה בהאראת (לא שמתי כי לא היה לי) הוספתי קצת קינמון במקום
מלח פלפל
3 עגבניות קצוצות גס
מעט שמן זית - לשימון התבנית
1 כוס טחינה (מוכנה - לא גולמית)
1/2 כוס צנוברים

מערבבים את הכל חוץ מהעגבניות, טחינה וצנוברים
משמנים תבנית פיירקס או כל תבנית אחרת חסינת אש בשמן הזית ומשטחים את תערובת הבשר
אופים בחם בינוני 180 מעלות עד אשר הבשר מתחיל להשחים
מפזרים את העגבניות ואופים כ20 דקות נוספות
יוצקים על הכל את הטחינה ומפזרים את הצנוברים ואופים עד אשר הטחינה מבעבעת
מגישים חם עם אורז לבן בצד ועם סלט ירקות קצוץ קטן - מעדן

מתכון של גיל חובב





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ....... ו--- פלפלית9/2/2010 09:36

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
דלעת, קוקוס וג´ינג´ר במרק קטיפתי/ פפריקהו--- הדר
9/2/2010 10:38
מרק בשר הונגרי / פפריקהו--- איה
9/2/2010 11:08
קציצות דגים ברוטב סלרי / פפריקהו--- איה
9/2/2010 11:09
קדירה / תבשיל בשר עם בצלצלי שאלוט - פפריקהו--- איה
9/2/2010 11:11
אורמה סבזי-נזיד פרסיו--- גדולה  
9/2/2010 17:50
סינייה/גיל חובבו--- תמר « הודעה נוכחית
10/2/2010 08:06



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן