...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגיות חמאה ופקאניםו--- זברה 15/10/2008 09:55

משהו מתוק עם כוס קפה,קל להכנה וטעים מאד!
אני מכינה כמות כפולה,כי כולם מנסים לראות אם הטעם של העוגיה השניה טעים בדיוק כמו הראשונה...

*************************************************************************
החמרים:

ל-40 עוגיות בערך,תלוי בגודל.

100 ג'ר פקאנים
8 כפות קמח תופח
8 כפות סוכר
100 ג'ר חמאה
1 כפית תמצית וניל
4-3 כפות מים קרים


לגיוון:
קליפת תפוז או לימון מגוררות

או-קורט קינמון(אני אוהבת)

או כפית אבקת נס קפה.

ההכנה:

מחממים תנור לחום בינוני גבוה.(תלוי בתנור,אני מחממת ל190-200).

מרפדים בניר אפיה שתי תבניות שטוחות גדולות.

במעבד מזון,בלהב המתכת--
קוצצים עד דק את האגוזים.מוסיפים קמח וסוכר ומפעילים שנית.
חותכים את החמאה לקוביות קטנות,מוסיפים אותה ואת התמצית למעבד.מעבדים עוד,תוך הוספת המים הקרים,כף אחרי כף,רק עד שנוצר כדור בצק.


עובדים בידיים רטובות-
מוציאים מהמעבד כפית בצק ומגלגלים לכדור.מניחים את הכדורים ברווחים על התבניות.

אופים במרכז התנור,עד שהעוגיות מזהיבות או משחימות,לפי הטעם.
להיזהר שלא לשרוף ולא לאפות מדי.

מוציאים מהתבנית עם מרית שטוחה ומצננים על רשת צינון.
כשהצטננו לגמרי,שומרים בכלי אטום.

מקור-תמי סירקיס אקרמן / עוגות בכיף.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...............ו--- איה15/10/2008 07:08
אושי בודרינק- חמין מלפפונים ממולאים, בוכריו--- זברה
15/10/2008 07:53
מרק ארטישוק ירושלמי וערמוניםו--- שמנמודה
15/10/2008 08:30
מרק כרישה, ערמונים וארטישוק ירושלמיו--- שמנמודה
15/10/2008 08:41
עגבניות ממולאות נוסח פרובנסו--- זברה
15/10/2008 08:52
עוגיות חמאה ופקאניםו--- זברה « הודעה נוכחית
15/10/2008 09:55
|תפוחי אדמה בטעם פיצהו--- גדולה  
15/10/2008 11:39
מרק בצל ספרדי - בציפוי בצק עלים פריךו--- פלפלית
15/10/2008 12:18
קיש כרישה, קצ'קבל וצנוברים - יעל גרטיו--- פלפלית
15/10/2008 13:43
חלה בצורת רימון ו- 7 לחמניות רימון קטנותו--- -מרילין  
15/10/2008 15:27
הרימון הגדול - בשלב ההתפחה, עם שמן פפריקהו--- -מרילין  
15/10/2008 15:29
צ'יבוריקי- מאפים עם בשר ו--- -מרילין
15/10/2008 20:14
פסטרמה הודו ו--- אורית(ה)  
15/10/2008 20:58
הפסטרמה על מצע המלחו--- אורית(ה)  
15/10/2008 21:05
תיקון- הפסטרמה על מצע המלחו--- אורית(ה)  
15/10/2008 21:10



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן