...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כבדים בליצ'יו--- Mרילין   31/1/2010 09:41

את הכבדים אנחנו הכי אוהבים לאכול בגירסה מתקתקה וכך הם נאכלים כמו ממתקים נימוחים ממש
הפעם הכבדים קיבלו גירסה "סינית" שכולם אהבו
השילוב בין הרכות של הכבדים לקפיציות של הליצ'י והאורז הלבן שספח לעצמו את כל הרוטב הטעים ביקשו שאני ארשום מייד את המתכון כדי שאכין שוב
בידיוק אותו דבר. אז הנה, אני רושמת
~
הערה: אפשר לוותר על שלב הסמכת הרוטב אם רוצים

מצרכים
חצי קילו כבדים נקיים וצלויים
~
בצל גדול פרוס
קופסת ליצ'י
שש כפות חומץ
שתי כפות רוטב סויה
שתי כפות רוטב צ'ילי מתוק או חריף
ארבע כפות יין לבן יבש
כפית זיזביל יבש טחון או כף ג'ינג'ר מגורד
מלח - פלפל
~
רבע כוס מים + כף קורנפלור
שתי טיפות שמן שומשום


הכנה
בקערה מערבבים את הליצ'י, החומץ
הסויה, הצ'ילי היין והזינזביל
~
במחבט עמוקה מטגנים את הבצלים עד לצבע קרמל בהיר
מזיזים את הבצלים הצידה
מצרפים את הכבדים למחבט, מטגנים צד אחד 4 דקות
וצד השני עוד 4 דקות
מצרפים למחבט את כל מצרכי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה
מבשלים רק עד שהכבדים מוכנים - מספר דקות בלבד
מצרפים למחבט את המים עם הקורנפלור מערבבים
עד שהרוטב הסמיך
מכבים מוסיפים את השמן שומשום ומגישים


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה31/1/2010 07:30
עוגת שושנים דמויית שמרים ו--- הדר
31/1/2010 07:40
כבדים בליצ'יו--- Mרילין   « הודעה נוכחית
31/1/2010 09:41
תבשיל עוף עם ארטישוקו--- chant
31/1/2010 09:48
ללחמניות דמויות שמריםו--- chant
31/1/2010 13:15



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן