...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עגבניות ממולאות נוסח פרובנסו--- זברה 15/10/2008 08:52

הערה מקדימה-

מתכון ותיק, מנוסה אצלי במטבח כבר שנים, טעים ומוצלח מאד, מתאים כמנת פתיחה לכל ארוחה, ובפרובנס מוכרים את העגבניות הממולאות האלו במעדניות, מוכנות, רואים אותן מוצגות בחלון.

***********************************************************************

עגבניות גדולות ומוצקות
פירורי לחם
שום קצוץ דק
פטרוזיליה קצוצה דק
בצל ירוק או יבש,קצוץ דק(אופציה)
מלח ופלפל
שמן זית.
ההכנה:
מרוקנים את העגבניות,חוצים אותן,מוציאים את התוך.
והופכים ליבוש על מגבות ניר.(בתוך העגבניות ניתן להשתמש לרטבים או לכל מתכון אחר.אין בתוך צורך למתכון הזה.)
מערבבים את כל חמרי המלית,מטפטפים שמן זית בנדיבות על כל עגבניה.
אופים בחום 180, 20 דקות.

לא נתתי כמויות מדויקות.
, תלוי בכמות העגבניות.שתהיה כמות מספיקה למילוי,גדושה.שהתערובת לא תהיה לחה מדי.

לפי מתכון של רות סירקיס.היא ממלאת עגבניות שלמות, אני מעדיפה לחצות אותן וכך למלא אותן.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...............ו--- איה15/10/2008 07:08
אושי בודרינק- חמין מלפפונים ממולאים, בוכריו--- זברה
15/10/2008 07:53
מרק ארטישוק ירושלמי וערמוניםו--- שמנמודה
15/10/2008 08:30
מרק כרישה, ערמונים וארטישוק ירושלמיו--- שמנמודה
15/10/2008 08:41
עגבניות ממולאות נוסח פרובנסו--- זברה « הודעה נוכחית
15/10/2008 08:52
עוגיות חמאה ופקאניםו--- זברה
15/10/2008 09:55
|תפוחי אדמה בטעם פיצהו--- גדולה  
15/10/2008 11:39
מרק בצל ספרדי - בציפוי בצק עלים פריךו--- פלפלית
15/10/2008 12:18
קיש כרישה, קצ'קבל וצנוברים - יעל גרטיו--- פלפלית
15/10/2008 13:43
חלה בצורת רימון ו- 7 לחמניות רימון קטנותו--- -מרילין  
15/10/2008 15:27
הרימון הגדול - בשלב ההתפחה, עם שמן פפריקהו--- -מרילין  
15/10/2008 15:29
צ'יבוריקי- מאפים עם בשר ו--- -מרילין
15/10/2008 20:14
פסטרמה הודו ו--- אורית(ה)  
15/10/2008 20:58
הפסטרמה על מצע המלחו--- אורית(ה)  
15/10/2008 21:05
תיקון- הפסטרמה על מצע המלחו--- אורית(ה)  
15/10/2008 21:10



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן