...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוף בנוסח איטלקי /המקור כנל ./טעים ו--- saarah p 26/1/2010 22:42

2-3רבעי עוף מבושלים ( אני מכינה כשנשאר חת עוף מבישול מסוים )
1 פלפל (ירוק או אדום )
2 בצלים קצוצים
1/2 כוס זיתים מגוענים
1/2 כפית שום כתוש 200 גר רסק עגבניות
1 כוס יין שולחני ( לבן או אדום )
1 כפית סוכר
מלח/ פלפל לבן
מעט אזובית( אורגנו )
1/4 כוס שמן
פטרוזיליה קצוצה
אגוזי צנובר( לא חייב )
1-מסירים את בשר העוף מעצמות וחותכים אותו לרצועות .
חותכים את הפלפל לרצועות .
2- מחממים שמן בסיר ומזהיבים את הבצל .מוסיפים את הפלפל והשום ומטגנים קצת .
3-מוסיפים את הזיתים שהרתחנו במים ולסנן ואת רסק עגבניות ומערבבים היטב .יוצקים את היין ומתבלים בסוכר .מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה .
4-אם הרוטב סמיך מדימוסיפים לו מעט מים ..מתבלים במלח ופלפל לכן ובאזובית .מוסיפים את רצועות העוף ומבשלים עד שיתחממו היטב .
מגישים חם על מצע אור זלבן ..מעטרים בפטרוזיליה קצוצה .




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ................. ו--- פלפלית26/1/2010 07:43

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגה תפוחים ושוקלד צ’יפס בזיגוג טופי אגוזיםו--- איה ו.  
26/1/2010 09:03
עוגת בננה פקאן ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:08
...ובצילום קבוצתי....ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:08
עוגת שיש וינאית + עוגת שוקולית של טלו--- איה ו.  
26/1/2010 09:11
עוגת מיץ תפוזים חגיגית בזיגוג לבןו--- איה ו.  
26/1/2010 09:13
עוגת המיץ בשלמותה-ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:14
שושני שמרים במלית גבינה/ שוקולדו--- איה ו.  
26/1/2010 09:19
וכך נראו שושני השמרים לפני אפייה-ו--- איה  
26/1/2010 10:47
שושני שמרים שוקולדו--- איה ו.  
26/1/2010 09:20
מאפינס אלפחורסו--- איה ו.  
26/1/2010 09:15
ועוד מאפינס אלפחורס.......ו--- איה  
26/1/2010 10:50
ל חם בצל וקימל.....ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:23
לחם בצל וקימל- ארבע כיכרות:ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:23
עוגיות קעקע טעימים של חברתי קורין ו--- saarah p
26/1/2010 22:05
סלט עוף במיונית / המקור עתון לאישה ישן נושןו--- saarah p
26/1/2010 22:17
עוף בנוסח איטלקי /המקור כנל ./טעים ו--- saarah p « הודעה נוכחית
26/1/2010 22:42



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן