...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק כרישה, ערמונים וארטישוק ירושלמיו--- שמנמודה 15/10/2008 08:41

מקור: ואללה

2 גבעולי כרשה פרוסים (החלק הלבן)
1 כף חמאה (גדושה)
2 שיני שום
½ ק"ג ערמונים קלופים
2 תפוחי אדמה גדולים קלופים ו/או ארטישוק ירושלמי קלופים
2 כפות גדושות אבקת מרק עוף
מלח, פלפל לבן
½ כוס יין לבן
1 מכל שמנת מתוקה (עמידה)

אופן ההכנה
1. מטגנים את פרוסות גבעולי הכרשה בחמאה עד להזהבה קלה.
מוסיפים את שאר החומרים, פרט לשמנת המתוקה וכ-2 ליטר מים. מבשלים כ-30 דקות.

2. בעזרת ממחה חשמלי יוצרים מרקם קטיפתי, מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים היטב.

3.טועמים ומשפרים את התיבול בעזרת מלח ופלפל לבן לפי הטעם.

חומרים ל-6 מנות.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...............ו--- איה15/10/2008 07:08
אושי בודרינק- חמין מלפפונים ממולאים, בוכריו--- זברה
15/10/2008 07:53
מרק ארטישוק ירושלמי וערמוניםו--- שמנמודה
15/10/2008 08:30
מרק כרישה, ערמונים וארטישוק ירושלמיו--- שמנמודה « הודעה נוכחית
15/10/2008 08:41
עגבניות ממולאות נוסח פרובנסו--- זברה
15/10/2008 08:52
עוגיות חמאה ופקאניםו--- זברה
15/10/2008 09:55
|תפוחי אדמה בטעם פיצהו--- גדולה  
15/10/2008 11:39
מרק בצל ספרדי - בציפוי בצק עלים פריךו--- פלפלית
15/10/2008 12:18
קיש כרישה, קצ'קבל וצנוברים - יעל גרטיו--- פלפלית
15/10/2008 13:43
חלה בצורת רימון ו- 7 לחמניות רימון קטנותו--- -מרילין  
15/10/2008 15:27
הרימון הגדול - בשלב ההתפחה, עם שמן פפריקהו--- -מרילין  
15/10/2008 15:29
צ'יבוריקי- מאפים עם בשר ו--- -מרילין
15/10/2008 20:14
פסטרמה הודו ו--- אורית(ה)  
15/10/2008 20:58
הפסטרמה על מצע המלחו--- אורית(ה)  
15/10/2008 21:05
תיקון- הפסטרמה על מצע המלחו--- אורית(ה)  
15/10/2008 21:10



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן