...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ל חם בצל וקימל.....ו--- איה ו.   26/1/2010 09:23

מתכון לחם :

1 ק"ג קמח
4 כפות סוכר חום
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס שמן זית
בערך 2.5 כוסות מים פושרים או קצת יותר עד קבלת בצק רך וגמיש
1 כף מלח

שני בצלים גדולים קצוצים מטוגנים- לא לסנן משמן הטיגון
חופן גרגירי קימל שלמים


במיקסר עם וו לישה לערבל קמח וסוכר, להוסיף שמרים, שמן ומים בהדרגה עד קבלת בצק, ואז את המלח.
להוסיף את הבצל עם השמן שלו ואת הקימל.

ללוש במיקסר עשר דקות לבצק גמיש ורך.

התפחתי מכוסה, במקרר, לילה.
למחרת עיצבתי ארבע כיכרות בצורת בורג, השארתי להכפלת נפח בטמפרטורת החדר.

לחמם תנור ל 250 מעלות- לא טורבו.

כשחם, להכניס הלחם ולהנמיך טמפרטורה ל 200 בלבד.
בערך 30 דקות אפייה עד השחמה יפה


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ................. ו--- פלפלית26/1/2010 07:43

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגה תפוחים ושוקלד צ’יפס בזיגוג טופי אגוזיםו--- איה ו.  
26/1/2010 09:03
עוגת בננה פקאן ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:08
...ובצילום קבוצתי....ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:08
עוגת שיש וינאית + עוגת שוקולית של טלו--- איה ו.  
26/1/2010 09:11
עוגת מיץ תפוזים חגיגית בזיגוג לבןו--- איה ו.  
26/1/2010 09:13
עוגת המיץ בשלמותה-ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:14
שושני שמרים במלית גבינה/ שוקולדו--- איה ו.  
26/1/2010 09:19
וכך נראו שושני השמרים לפני אפייה-ו--- איה  
26/1/2010 10:47
שושני שמרים שוקולדו--- איה ו.  
26/1/2010 09:20
מאפינס אלפחורסו--- איה ו.  
26/1/2010 09:15
ועוד מאפינס אלפחורס.......ו--- איה  
26/1/2010 10:50
ל חם בצל וקימל.....ו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
26/1/2010 09:23
לחם בצל וקימל- ארבע כיכרות:ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:23
עוגיות קעקע טעימים של חברתי קורין ו--- saarah p
26/1/2010 22:05
סלט עוף במיונית / המקור עתון לאישה ישן נושןו--- saarah p
26/1/2010 22:17
עוף בנוסח איטלקי /המקור כנל ./טעים ו--- saarah p
26/1/2010 22:42



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן