...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מאפינס אלפחורסו--- איה ו.   26/1/2010 09:15

הארות והערות:
המתכון הוא מתכון מאפינס בסיסי מששת מתוקים.
הוספתי ושיניתי:
בבלילה:
הפחתתי חצי כוס קמח ובמקומה הוספתי חצי כוס קוקוס טחון
שמתי רק 1/3 כוס חלב, ה1/3 הנותר- המרתי לתרכיז שקדים "רוזטה"
הוספתי שלוש כפות גדושות ריבת חלב.

השאר- כרגיל.

אחרי האפייה:
מרחתי את כיפות המאפינס בריבת חלב, ועליה פיזרתי הרבה קוקוס טחון.

+++++++++++המתכון הבסיסי:+++++++++++=
ל-12 יחידות בתבנית שקעים בנפח חצי כוס

3 כוסות (420 גר') קמח
1/2 כפית מלח
1 שקית (10 גר') אבקת אפיה
11/2 כוסות (300 גר') סוכר
2 ביצים
2/3 כוס (160 מ"ל) שמן
2/3 כוס (160 מ"ל) חלב
1 כפית תמצית וניל



מחממים תנור ל-190 מעלות.
מנפים יחד רמח, מלח ואבקת אפיה. מוסיפים סוכר ומערבבים.
טורפים הקערה ביצים עם שמן, חלב ווניל.
יוצרים גומה בתערובת הקמח ויוצקים אליה את הנוזלים. מערבבים רק עד שהקמח נבלע בתערובת.

מחלקים את הבלילה לשקעים (משומנים ומקומחים, אפשר במנז'טים)


אופים כ-25 דקות או עד שקיסם הננעץ יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים)





לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי ................. ו--- פלפלית26/1/2010 07:43

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגה תפוחים ושוקלד צ’יפס בזיגוג טופי אגוזיםו--- איה ו.  
26/1/2010 09:03
עוגת בננה פקאן ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:08
...ובצילום קבוצתי....ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:08
עוגת שיש וינאית + עוגת שוקולית של טלו--- איה ו.  
26/1/2010 09:11
עוגת מיץ תפוזים חגיגית בזיגוג לבןו--- איה ו.  
26/1/2010 09:13
עוגת המיץ בשלמותה-ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:14
שושני שמרים במלית גבינה/ שוקולדו--- איה ו.  
26/1/2010 09:19
וכך נראו שושני השמרים לפני אפייה-ו--- איה  
26/1/2010 10:47
שושני שמרים שוקולדו--- איה ו.  
26/1/2010 09:20
מאפינס אלפחורסו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
26/1/2010 09:15
ועוד מאפינס אלפחורס.......ו--- איה  
26/1/2010 10:50
ל חם בצל וקימל.....ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:23
לחם בצל וקימל- ארבע כיכרות:ו--- איה ו.  
26/1/2010 09:23
עוגיות קעקע טעימים של חברתי קורין ו--- saarah p
26/1/2010 22:05
סלט עוף במיונית / המקור עתון לאישה ישן נושןו--- saarah p
26/1/2010 22:17
עוף בנוסח איטלקי /המקור כנל ./טעים ו--- saarah p
26/1/2010 22:42



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן