...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אלפחורס ו--- פלפלית   13/10/2008 13:21

אלפחורס - הבלוג של malka3 - מתפוז

*** מילאתי מחצית מהאלפחורס - בממרח שוקולד רוזמרי וציפוי קוקוס
ומחצית במימרח חלבה - בציפוי קוקוס
פלפלית

חומרים ל-30 עוגיות:
200 גרם חמאה רכה
200 גרם אבקת סוכר
3 חלמונים
200 גרם קורנפלור
200 גרם קמח
2 כפיות אבקת אפייה

1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1/2 קליפת לימון מגורד
קופסת ריבת חלב
לציפוי - שבבי קוקוס

לאחד במיקסר לתערובת חלקה את החמאה ואבקת הסוכר,

בהדרגה להוסיף את החלמונים.

להוסיף את הקורנפלור, קמח, אבקת אפייה, תמצית וניל, אבקת סודה לשתייה, קליפת לימון.

לתת לבצק לנוח למשך שעה במקרר.

לרדד את הבצק לעובי של כ - 1/2 ס"מ .

לקרוץ עיגולים בקוטר 3 ס"מ .

להניח את העיגולים בתבנית מרופדת בנייר אפייה (חשוב ברווחים, לא בצפיפות) .

לאפות בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ- 10 - 15 דקות , העוגיות צריכות להיות יציבות, באמצע צבען לבן והשוליים מעט זהובים.

לאחר האפייה והצינון למרוח על חצי מהעיגולים (בצידן התחתון על מנת שהצד העליון "היפה" ישאר כלפי מעלה) כפית ריבת חלב

ולהצמיד עוגיה ריקה מעל הריבה .

כל "סנדוויץ" לגלגל בתוך צלחת עם שבבי קוקוס .

להניח את העוגיות בקופסה למשך מספר שעות על מנת שהריבה תרכך מעט את העוגיות .


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני..............ו--- איה13/10/2008 03:27
סלט פומלות מנצח!ו--- גילי
12/10/2008 22:33
אצבעות קרמל שוקולד ואגוזים-ו--- דינדין
13/10/2008 10:50
עוגיות תחרה - רות יולס - עוגות ב-5 דק' ו--- פלפלית
13/10/2008 10:54
אלפחורס ו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
13/10/2008 13:21
אלפחורס - העוגיות לאחר האפיה - ולפני מילוי וציפויו--- פלפלית  
13/10/2008 13:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן