...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פילו אישי במלית אגסים וגבינת רוקפורו--- איה ו.   4/1/2010 12:25

כלום עבודה, טעם פגז.:

לכמות של 18 מאפים:

לחמם תנור 180 מעלות.

לקחת עלה פילו למרוח בחמאה מומסת,
להניח עליו עוד אחד ושוב למרוח.

את העלים כפי שהם, בשתי השכבות, חותכים לשישה מלבנים שווים.
משמנים קלות תבנית מאפינס.
בכל שקע מניחים מלבן פילו שיהיה כקערית.

מלית:
1 שימורי אגסים משומרים מסוננים מנוזלים.
את האגסים לחתוך לפלחים ולפזר באופן שווה מספר פלחים בכל קערית פילו.

על האגסים לפזר מעט גבינת רוקפור.

להכין בלילה משתי שמנת מתוקה + ארבע ביצים+ מלח+ פלפל שחור, לערבב.

עם מצקת ליצוק מעל האגסים והרוקפור עד לגובה פני התבנית.

לאפות עד הזהבה זה בערך 25 דקות.

מתכון עם הרבה שינויים מהספרון "פשטידות" של על השולחן


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה4/1/2010 05:23
עוגיות מקרון קלילות - בן עמי ברתיני שביט, ו--- פלפלית  
4/1/2010 10:05
עוגיות מקרון -[פיסטוק] עוברות לאפיה ו--- פלפלית  
4/1/2010 10:06
עוגיות מקרון [פיסטוק] לפני אפיה - תקריב ו--- פלפלית  
4/1/2010 10:07
עוגיות מקרון [פיסטוק] לאחר האפיה ו--- פלפלית  
4/1/2010 10:08
עוגיות מקרון [פיסטוק] - עוגיה מוכנה ו--- פלפלית  
4/1/2010 10:11
עוגת תפוזים של סבתא ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:16
..העוגה פרוסה-ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:17
מלמעלהו--- איה ו.  
4/1/2010 12:18
טארט שוקולד מרציפן- .....ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:21
...טארט הכי קרוב שיש..........ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:22
פילו אישי במלית אגסים וגבינת רוקפורו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
4/1/2010 12:25
ועוד פילו אישי...ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:25
מאפה פילו במלית עוף צלוי מתובל ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:28
מאפה פילו ועוף- שלב 1ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:28
שלב 2ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:29
שלב 3- יצא מהתנור..........ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:30



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן