...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

טארט שוקולד מרציפן- .....ו--- איה ו.   4/1/2010 12:21

טארט מהמם- קלתית שוקולדית אפויה במלית מרציפן ושוקלד- המלית ללא אפייה.


תחתית בצק פריך שוקולד:
תחתית טארט קלאסית- מששת מתוקים/על השולחן
לתבנית קוטר 28
300 גרם קמח
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת סוכר
1ביצה טרופה
אם צריך כף מים קרים


1/4 מכמות הקמח החלפתי בקקאו והוספתי 2 כפות קוקוס קלוי.

הכנתי במג'ימיקס.

לקרר שעה במקרר עטוף בניילון.
לרדד לעלה
להניח בתבנית פאי מתפרקת
לחורר קלות במזלג ולהקפיא שעה

לאפות בחום 180 בערך 25 דקות עד אפייה מלאה,( יסלחו לי כולם שלא שמתי קטניות כמשקולת....יצא אחלה גם ככה.....)


מלית:- ואריאציה שלי, לא רציתי מלית אפוייה.

אחרי אפייה מלאה של התחתית לצנן אותה.

לרדד מרציפן לעלה בקוטר הטארט האפוי ולהניח על גבי הקלתית.

להכין גנאש:
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת נס קפה

להמיס, לערבב לבלילה חלקה.

הוספתי 2 כפות רום , 1 כף משקה רוזטה, ו 100 גרם קוקוס טחון.

לשפוך בעדינות על גבי המרציפן.

לקרר במקרר עד שמתמצק.

קישטתי למעלה בחתיכות מרציפן.

תאמינו לי שזה טעים...........






לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה4/1/2010 05:23
עוגיות מקרון קלילות - בן עמי ברתיני שביט, ו--- פלפלית  
4/1/2010 10:05
עוגיות מקרון -[פיסטוק] עוברות לאפיה ו--- פלפלית  
4/1/2010 10:06
עוגיות מקרון [פיסטוק] לפני אפיה - תקריב ו--- פלפלית  
4/1/2010 10:07
עוגיות מקרון [פיסטוק] לאחר האפיה ו--- פלפלית  
4/1/2010 10:08
עוגיות מקרון [פיסטוק] - עוגיה מוכנה ו--- פלפלית  
4/1/2010 10:11
עוגת תפוזים של סבתא ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:16
..העוגה פרוסה-ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:17
מלמעלהו--- איה ו.  
4/1/2010 12:18
טארט שוקולד מרציפן- .....ו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
4/1/2010 12:21
...טארט הכי קרוב שיש..........ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:22
פילו אישי במלית אגסים וגבינת רוקפורו--- איה ו.  
4/1/2010 12:25
ועוד פילו אישי...ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:25
מאפה פילו במלית עוף צלוי מתובל ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:28
מאפה פילו ועוף- שלב 1ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:28
שלב 2ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:29
שלב 3- יצא מהתנור..........ו--- איה ו.  
4/1/2010 12:30



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן