...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

רולדת תפוחים/דורעם גונט, הארץו--- niram 1/1/2010 12:29

רולדת תפוחים/דורעם גונט, "הארץ"
המתכון ניתן ב"וואלה אוכל"

"בניגוד לרולדה קלאסית, הטריק כאן הוא אפייה של הטורט והמעטפת יחד. במילים אחרות: תוצאה יפה וטעימה בפחות עבודה..."

המצרכים:
4 ביצים, מופרדות לחלמונים ולחלבונים
1/2 כוס + 2 כפות סוכר
כף שמן
2 כפות מיץ לימון
קליפה מגוררת מחצי לימון
3/4 כוס קמח
קורט מלח
4 תפוחים ירוקים, מגולענים וקלופים
מעט חמאה לשימון

הכנה:
- .בקערה מקציפים את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר, כף השמן ומיץ וקליפת הלימון. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
- בקערה נפרדת מתחילים להקציף את החלבונים עם קורט מלח. כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב. מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת החלמונים לבלילה אחידה.
- חוצים את התפוחים הקלופים לאורכם, ופורסים את החצאים לפרוסות בעובי 2-3 מ"מ. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה משומן קלות בחמאה. מסדרים את פרוסות התפוחים בשכבה דקה, בחפיפה חלקית, כך שיכסו את כל התבנית, ובוזקים מעליהן 2 כפות סוכר. אפשר גם לבזוק קינמון.
- יוצקים את הבלילה מעל התפוחים ומיישרים במרית. אופים בחום של 180 מעלות עד שהבלילה מתייצבת (כ-15 דקות). מוציאים מהתנור והופכים בזהירות, כשהעוגה עדיין חמה, על מגבת מטבח. מגלגלים בזהירות לרולדה.

תיהנו,

נירה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי .......... ו--- פלפלית1/1/2010 07:14

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת גבינה אוורירית מעולה הנאפית במים ו--- גילה  
1/1/2010 07:17
מוס פיסטוק וטוויל נוגט - קונדיטור יואב ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:26
טוויל פיסטוק - התערובת ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:27
טוויל פיסטוק - הנחת התערובת - לפני אפיה ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:28
טוויל פיסטוק - מוכנים למילוי [בסמוך מאוד - להגשה]ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:30
על אותו מתכון בדיוק - טוויל שקדים ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:32
טוויל שקדים - מתקררים לפני איכסון במארז לשמירת ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:35
אושפלאו/ישראל אהרוני, מ"דרך האוכל"ו--- niram
1/1/2010 12:09
ביסקוצ'וס מתוק/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:13
ארטישוק במלית פטריות ותפוחי אדמה/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:20
"חוריאטיקי" – סלט יווני אותנטי/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:24
רולדת תפוחים/דורעם גונט, הארץו--- niram « הודעה נוכחית
1/1/2010 12:29



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן