...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ארטישוק במלית פטריות ותפוחי אדמה/נירהמ1ו--- niram 1/1/2010 12:20

ארטישוק ממולא במילוי פטריות ותפוחי אדמה/נירהמ1

החומרים:
תחתיות ארטישוק – טריות או קפואות (מופשרות)

למילוי:
1 בצל בינוני, פרוס לטבעות דקות ומטוגן עד להשחמה – זהירות לא לחרוך שלא יהיה מר
פטריות שמפיניון טריות – מטוגנות קלות בשמן של הבצל
2 תפוחים אדמה מבושלים עד לריכוך במי מלח – לשים לב שתפוחי האדמה שלא יהיו ספוגים במים, מעוכים
מלח, פלפל שחור גרוס
2 ביצים
פירורי לחם

לטיגון:
ביצה טרופה
פירורי לחם
שמן קנולה

הכנה:
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה
- מוסיפים את הפטריות והבצל
- מוסיפים מעט פירורי לחם, ביצים ותבלינים, ומערבבים היטב את התערובת
- ממלאים את הארטישוקים
- בשתי קערות נפרדות שמים – באחת ביצים טרופות ובשנייה פירורי לחם
- מחממים שמן במחבת עמוקה, או בסיר עם תחתית כבדה
- טובלים את הארטישוקים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם
- מטגנים את הארטישוקים כשהם הפוכים על פניהם בשמן החם, כשהם משחימים-מזהיבים הופכים ומטגנים את הצד השני קלות.

הצעות הגשה:
- אפשר גם לסדר את הארטישוקים המטוגנים בתבנית, לשפוך מעליהם רוטב עגבניות (עם הרבה שום), ולאפות כ-30 דקות בתנור מחומם ל-180 מעלות. יוצא מעולה.
- מגישים עם פלחי לימון וסלטים.

תיהנו,

נירה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי .......... ו--- פלפלית1/1/2010 07:14

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת גבינה אוורירית מעולה הנאפית במים ו--- גילה  
1/1/2010 07:17
מוס פיסטוק וטוויל נוגט - קונדיטור יואב ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:26
טוויל פיסטוק - התערובת ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:27
טוויל פיסטוק - הנחת התערובת - לפני אפיה ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:28
טוויל פיסטוק - מוכנים למילוי [בסמוך מאוד - להגשה]ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:30
על אותו מתכון בדיוק - טוויל שקדים ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:32
טוויל שקדים - מתקררים לפני איכסון במארז לשמירת ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:35
אושפלאו/ישראל אהרוני, מ"דרך האוכל"ו--- niram
1/1/2010 12:09
ביסקוצ'וס מתוק/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:13
ארטישוק במלית פטריות ותפוחי אדמה/נירהמ1ו--- niram « הודעה נוכחית
1/1/2010 12:20
"חוריאטיקי" – סלט יווני אותנטי/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:24
רולדת תפוחים/דורעם גונט, הארץו--- niram
1/1/2010 12:29



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן