...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

עוגת גבינה אוורירית מעולה הנאפית במים ו--- גילה   1/1/2010 07:17


עוגת גבינה אוורירית מעולה הנאפית במים

750 גר’ גבינה לבנה 5% או 9%
3 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג ווניל
1 כוס סוכר
3 סוכר ווניל
5 ביצים מופרדות (בטמפרטורת החדר)
מעט גרידת לימון [קליפה צהובה ויפה]לא חייב

לערבב את הגבינה בקערה עם הפודינג, הקורנפלור, הווניל מוסיפים חלמונים [צהובים] וגרידת לימון, בוחשים היטב .
מקציפים לחוד, חלבונים + כוס סוכר, מוסיפים את הקצף לגבינה ומערבבים בקיפול עדין...
שופכים לתבנית מרובעת גדולה או עגולה מס’ 28 להניח את תבנית העוגה בתוך תבנית התנור ולפזר 3 כוסות מיי ברז מסביב...[העוגה נאפת על אדים]
אופים 12 דקות בחום גבוה 250 מעלות ואח"כ ב-170 מעלות לעוד כ-50 דק' של אפיה...להשאיר את העוגה בתנור עד להתקררותה ולהנות..
טיפ של שרית712: (כפי שנאמר כדבריה ע"י גדולי וטובי האופים) לאחר ה-15 דק' בחום גבוה, להעביר סכין בקצה העוגה סביב, ולהפריד בינה לבין דפנות התבנית ממש בעומק של 2 ס"מ, לא יותר... ואז היא לא מתפוצצת, ויורדת בקו ישר..
ציפוי - משהים את העוגה בטמפרטורת החדר היא מעט מאוד יורדת.....ושופכים את הציפוי בעזרת כף לאט לאט....ומיישרים.
הציפוי:
3 שמנת חמוצה (לקחתי 2 של יוטבתה ו-1 של תנובה 9%, ) - להוציא מהגביעים לקערית, ולהוסיף:
3 כפות סוכר
6 שקיות סוכר וניל
*לערבב ולשפוך על העוגה, להחזיר לתנור חם וכבוי למשך חצי שעה...


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שישי .......... ו--- פלפלית1/1/2010 07:14

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת גבינה אוורירית מעולה הנאפית במים ו--- גילה   « הודעה נוכחית
1/1/2010 07:17
מוס פיסטוק וטוויל נוגט - קונדיטור יואב ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:26
טוויל פיסטוק - התערובת ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:27
טוויל פיסטוק - הנחת התערובת - לפני אפיה ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:28
טוויל פיסטוק - מוכנים למילוי [בסמוך מאוד - להגשה]ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:30
על אותו מתכון בדיוק - טוויל שקדים ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:32
טוויל שקדים - מתקררים לפני איכסון במארז לשמירת ו--- פלפלית  
1/1/2010 08:35
אושפלאו/ישראל אהרוני, מ"דרך האוכל"ו--- niram
1/1/2010 12:09
ביסקוצ'וס מתוק/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:13
ארטישוק במלית פטריות ותפוחי אדמה/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:20
"חוריאטיקי" – סלט יווני אותנטי/נירהמ1ו--- niram
1/1/2010 12:24
רולדת תפוחים/דורעם גונט, הארץו--- niram
1/1/2010 12:29



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן