...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחם שוםו--- מ ר י ל י ן   28/12/2009 09:31

באחד מערבי הדלקת נרות בחנוכה האחרון הגשתי מספר מטבלים..וחיפשתי מה לשים על יד חשבתי על לחם קטן, חמוד, לא מחייב, אבל טעים ומתובל היטב

כשראיתי את חברתי רננות מהללת את הלחם הזה. לא לקח הרבה זמן עד שבכל ביתי התפשט הריח הנהדר של האפיה, השמן זית והשום
מומלץ



מצרכים
קילו קמח
שתי כפות שמרים יבשים
שתי כפות סוכר
כף גדושה מלח
שש מאות מ"ל מים
מעט סולת לקימוח
~
לשמן שום
שמן זית
מעט אבקת שום
פטרוזיליה יבשה
~
לפיזור
שום גבישי
מלח גס


הכנה
בקערה גדולה מערבבים את המצרכים היבשים של הבצק
מוסיפים את המים, לשים כ- 5 דקות
משמנים את פני הבצק במעט שמן זית, מכסים
מתפיחים עד להכפלת הנפח ומחממים תנור ל-190 מעלות
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים
מרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח בסולת למלבן בעובי 1 ס"מ
חותכים בגלגלת לחיתוך פיצה לאצבעות
מניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה
~
בקערה קטנה מערבבים את השמן זית
האבקת שום והפטרוזיליה היבשה ומברישים בנדיבות את הבצק
מפזרים מעל שום גבישי ומלח גס ומכניסים לתנור עד שהאצבעות
זהובות גם מלמטה
מוציאים מהתנור, מברישים שוב בשמן המתובל ומגישים חם
.
.
מתכון מקרין גורן - אצלי עם טיפ טיפה שינוי בכתיבה ובמלח




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני ............ ו--- פלפלית28/12/2009 08:14

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
פירה חצילים...ו--- chant
28/12/2009 08:40
שעועית אדומה עם רוטב יוגורט ושום/נירהמ1ו--- niram  
28/12/2009 08:42
"מָּקְבּוּבָּה"–סלט פלפלים ועגבניות טוניסאי/נירהמ1ו--- niram
28/12/2009 08:45
סלט כרובית/נירהמ1ו--- niram
28/12/2009 08:51
לחם שוםו--- מ ר י ל י ן   « הודעה נוכחית
28/12/2009 09:31
עוגת שכבות מדהימהו--- sarit147  
28/12/2009 12:51
מתכון :עוגיות טחינה ניקי בו--- אמאשל..
28/12/2009 17:47



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן