...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

איטריות עם כרוב מטוגן. מתכון הונגרי אסליו--- שמני   23/12/2009 13:15

Káposztás Cvekedli איטריות עם כרוב מטוגן

מאכל הונגרי אפייני ממרכיבים פשוטים.
את הגירסה הקלאסית מכינים כמאכל מלוח, אבל קיימת גם גירסה ל"צווקדלי" מתקתק.

המקור: סבתא ריטה, אימי ז"ל

1 כרוב בינוני
250 גרם איטריות מרובעות/ מלבניות
100 גרם חמאה/מרגרינה
מלח
פלפל שחור טחון טרי
שמן
אופציה: סוכר

שוטפים את הכרוב, מסלקים את שכבת העלים העליונה ביותר ואת הליבה העצית.
קוצצים דק ומניחים בקערה גדולה.
בוזקים 2 כפות מלח ומניחים לשעה להגיר נוזלים.
בסיר גדול ממיסים את החמאה/מרגרינה.
סוחטים את הכרוב מנוזלים בין כפות הידיים ומעבירים לסיר.
מאדים/מטגנים על אש נמוכה ותוך ערבוב מידי פעם, עד שהכרוב מזהיב/משחים.
תוך כדי האידוי מוסיפים פלפל שחור טחון טרי - אצלנו שמים די הרבה!!
ממלאים סיר עם מים + מעט מלח ומבשלים את האיטריות עד לדרגת "אל-דנטה".
מסננים את האיטריות ומעבירים לסיר עם הכרוב המטוגן.
מערבבים בזהירות. מתקנים תיבול עם מלח ואולי עוד פלפל שחור.
מגישים חם, ונאנחים מהנאה!

גרסה עם סוכר מקורמל:
מוסיפים לשומן/שמן החם בסיר, כף גדושה של סוכר. מערבבים היטב עד שהסוכר מתקרמל (השמן מקבל צבע זהוב-כהה).
מוסיפים את הכרוב המגורר ומטגנים תוך ערבוב עד שהכרוב מזהיב היטב. כמובן שיש להוסיף לכרוב בזמן הטיגון גם פלפל שחור בנדיבות.



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי .......... ו--- פלפלית23/12/2009 07:23

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קציצות עוף וקישואים/נירהמ1ו--- niram
23/12/2009 08:25
קציצות בקר ברוטב עגבניות וחצילים/נירהמ1ו--- niram
23/12/2009 08:35
קובה אורז צמחוני לניצול שאריות אורז/נירהמ1ו--- niram  
23/12/2009 08:50
וככה הקובה נראה בפנים...ו--- niram  
23/12/2009 08:57
עוף בערמונים מקורמליםו--- מ ר י ל י ן  
23/12/2009 10:18
איטריות עם כרוב מטוגן. מתכון הונגרי אסליו--- שמני   « הודעה נוכחית
23/12/2009 13:15
עוגת אננס הפוכה/עיתון ישן חמה ו--- niram  
23/12/2009 18:20
וגם חתוכה שהוגשה עם הו--- niram  
23/12/2009 18:23



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן