...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק פלפלים אדומים וגזרו--- שמני   22/12/2009 14:28

מרק פלפלים אדומים וגזר / רותי קינן

4-6 מנות

1 בצל קצוץ
3 כפות שמן זית או קנולה
1/2 ק"ג גזר
4 פלפלים אדומים גדולים
1 ליטר ציר (עוף או ירקות)
1 צרור עשבי תיבול קשורים בחוט (עלי דפנה, גבעול סלרי, גבעול קורנית, 2 גבעולי פטרוזיליה)
מלח
פלפל

להגשה: עירית קצוצה, שמ"ז
הערה של שמני: הוגש עם כף שמנת חמוצה ועלי כוסברה קצוצים

בסיר בינוני מטגנים את הבצל ב-2 כפות מהשמן עד שמתרכך ונעשה שקוף.
בינתיים, קולפים את הגזרים וחותכים לחתיכות. מנקים את הפלפלים וחותכים לקוביות. חותכים חצי פלפל לרצועות דקות ומשאירים בצד.
מוסיפים את הגזרים והפלפלים (למעט הרצועות) לסיר עם הבצל. מערבבים ומבשלים על להבה בינונית, תוך בחישה מדי פעם, כ-5 דקות.
מוסיפים את הציר ואת צרור עשבי התיבול, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים עד שהירקות רכים מאוד, כ-15 דקות.
במחבת קטנה מחממים את השמן שנותר ומטגנים את רצועות הפלפל עד שהן מתרככות.
מסלקים מהמרק את צרור עשבי התיבול. מעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון או לממחה (בלנדר) ומעבדים למחית חלקה.
מחזירים את המרק לסיר ומוסיפים את רצועות הפלפלים. מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ובפלפל. אם המרק סמיך מדי – מוסיפים מעט מים רותחים או ציר. מבשלים 5 דקות ומגישים.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי..................ו--- איה22/12/2009 05:56
קרם קטאלן עם זעפרן ותפוזים - שף עידו זרמיו--- פלפלית
22/12/2009 07:44
סביצ'ה טונה עם תפוז,אשכולית וגרעיני חמנייהו--- פלפלית
22/12/2009 07:47
סלט סלק צלוי עם תפוזים, שמן אגוזים ובצלצליו--- פלפלית
22/12/2009 07:49
פולנטה עם פלפלים, שקדים וגבינת מנצ'גוו--- מ ר י ל י ן
22/12/2009 09:00
פולנטה עם פלפלים, שקדים וגבינת מנצ'גו - תמונהו--- מ ר י ל י ן  
22/12/2009 10:20
קדירת תפוחי אדמה/אפונה/גזר ובשר טחוןו--- chant  
22/12/2009 09:47
עוגיות חלבה רכות ונפלאות/נירהמ1ו--- niram  
22/12/2009 10:43
סלט של טחינה מבושלת עם בצל וטונה ו--- שמני  
22/12/2009 12:17
מרק פלפלים אדומים וגזרו--- שמני   « הודעה נוכחית
22/12/2009 14:28
צלי עוף בסיר לבישול איטיו--- אייקו  
23/12/2009 05:14



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן