...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

....ונגמר כך- .....קרם ברולה מוכן ומקורמל-ו--- איה ו.   20/12/2009 09:32

מתכון לקוח מכאן

קוק אנד בייק


קרם ברולה קלאסי / באדיבות מירב מהבלו קוק-אנד-בייק, (מתכון שהביאה יעל גרטי)

המרכיבים ל-6 מנות:
500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה 32%-38% - אפשר להמיר חלק מהשמנת בחלב!

תוכן מ-2 מקלות וניל או 1/2 כפית משחת וניל

4 חלמונים מביצים מס` 1

2 כפות גדושות סוכר

לקירמול: 6 כפות סוכר חום דמררה או סוכר רגיל



אופן ההכנה:

1. על תבנית תנור או פיירקס מניחים מגבת ועליה שישה כלים חסיני חום.
2. מחממים את התנור ל-160 מעלות.
3. את השמנת עם תוכן מקלות הוניל מחממים עד לסף רתיחה כאשר במקביל טורפים את הביצים והסוכר עד לקבלת עיסה אחידה, בהירה ותפוחה מעט.
4. בקומקום חשמלי מרתיחים ליטר וחצי מים.
5. לאחר שהשמנת מוכנה ותערובת הביצים תפוחה ואחידה, מאחדים את שתי המסות לאט ובזהירות. בזרזיף דק שופכים את השמנת אל הביצים תוך כדי טריפה מתמדת של התערובת, עד לאיחוד של שתי המסות.
6. מסננים את התערובת במסננת דקה ויוצקים לכלים.
7. את התבנית עם הכלים האישיים מכניסים לתנור, ורק אז מוזגים את המים הרותחים לתוך התבנית עם המגבת. זהירות - אסור למים לגעת בתערובת שבכלים!!
8. אופים במשך חצי שעה עד שהתערובת מתקשה. אפשר לוודא אם הקרם מוכן ע"י טילטול של הכלי קלות.
9. מוציאים את הכלים להצטננות בטמפ` החדר למשך 30-60 דק` ואח"כ לצינון במקרר ל-4 שעות מינימום עם עדיפות ללילה שלם.
10. לפני ההגשה מפזרים כף סוכר על כל אחד מהכלים ושורפים בזהירות את הסוכר בעזרת הברנר, עד קבלת מראה קרמלי-שרוף.
מגישים ומתענגים.




לחץ להגדלה


קישורים נלווים:
קוק אנד בייק




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה20/12/2009 04:07
תבשיל עדשים וקינואה/דנית קימלו--- הדר
20/12/2009 07:48
קרם ברולה- ...התחיל כך, בדרך לתנור....ו--- איה ו.  
20/12/2009 09:27
והמשיך כך- ....יצא מהתנור, לפני שלב הברנר-...ו--- איה ו.  
20/12/2009 09:28
....ונגמר כך- .....קרם ברולה מוכן ומקורמל-ו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
20/12/2009 09:32
...וכך- בבקשה, תתכבדו בביס......ו--- איה ו.  
20/12/2009 09:32
....וכך..........ותיכף מתחסל! (היה טעים?)ו--- איה ו.  
20/12/2009 09:34
ריזוטו...ו--- chant  
20/12/2009 16:40



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן