...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

תבשיל עדשים וקינואה/דנית קימלו--- הדר 20/12/2009 07:48

מתכון מוצלח מאוד - שילוב הטעמים מרענן ביותר,
וזה גם ממש בריא.....

חומרים:
2 כוסות עדשים ירוקות
4 כוסות מים
1.5 כוס קינואה
מלח ופלפל
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
5 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף מיץ לימון

1. שמים בסיר 2 כוסות עדשים ירוקות, מוסיפים 4 כוסות מים ומרתיחים.
מכסים, מנמיכים הלהבה ומבשלים 10 דקות.
2. מוסיפים לסיר כוס וחצי קינואה ומערבבים קלות.
3. מתבלים במלח ובפלפל, מבשלים מכוסה 15 דקות.
4. מחממים במחבת 2 כפות שמן זית, מוסיפים 1 בצל קצוץ לקוביות קטנות
ומטגנים עד השחמה.
5. מוסיפים את הבצל לסיר ומערבבים.
6. מוסיפים 5 כפות פטרוזיליה קצוצה, מטפטפים 1 כף מיץ לימון ומגישים.


הערה שלי (הדר): השריתי את העדשים ערב קודם.




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה20/12/2009 04:07
תבשיל עדשים וקינואה/דנית קימלו--- הדר « הודעה נוכחית
20/12/2009 07:48
קרם ברולה- ...התחיל כך, בדרך לתנור....ו--- איה ו.  
20/12/2009 09:27
והמשיך כך- ....יצא מהתנור, לפני שלב הברנר-...ו--- איה ו.  
20/12/2009 09:28
....ונגמר כך- .....קרם ברולה מוכן ומקורמל-ו--- איה ו.  
20/12/2009 09:32
...וכך- בבקשה, תתכבדו בביס......ו--- איה ו.  
20/12/2009 09:32
....וכך..........ותיכף מתחסל! (היה טעים?)ו--- איה ו.  
20/12/2009 09:34
ריזוטו...ו--- chant  
20/12/2009 16:40



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן