...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פשטידת ברוקולי ושקדים ו--- חנה   12/10/2008 12:17

מהספר פשוט טעים של גודי אקהאוז ודידי דמרר
המצרכים :
800 גר ברוקולי טרי או קפוא
חצי כוס שקדים (שמתי מולבנים)
1 שמנת לקצפת (שמתי לבישול 10 אחוז
1 גביע יוגורט 200 מל
1 גבינה לבנה 250 גר
3 בצים
4 כפות פירורי לחם
כף אב מרק בצל
חצי כפית אגוז מוסקט טחון
מלח, פלפל שחור
6 פרוסות דקות גבינה צהובה מעושנת(אני שמתי בעיסה חופן צהובה מגורדת)
מרגרינה לשימון התבנית( ופיזרתי גם פירורי לחם מעט )
אופן ההכנה:
השתמשתי בקפוא, בישלתי 10 דקות במי מלח וסיננתי
מחלקים את הברוקלי לפרחים ,וקוצצים גס
חולטים את השקדים במים רותחים ומקלפים
בקערה שמים את הברוקלי , שמנת , יוגורט , גבינה , בצים ,פירורי לחם (שמתי גם חופן צהובה) שמים את השקדים (אני שברתי אותם ומשאירים בצד כמה לקישוט
מתבלים ומערבבים
משמנים תבנית במרגרינה (26)
במקור שמים מחצית מהעיסה ועליה 6 פרוסות צהובה מעושנת
ומעל שוטחים את השאר
מקשטים ביתרת השקדים
ומכניסים לתנור 200 מעלות(שמתי 190 מעלות ) כ- 35 דקות לי לקח 50 דקות
נותנים לה להתייצב 10 דקות לפני ההגשה
אפשר לפני האפיה לפזר עליה שמיר מיובש




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
ריכוז מתכונים - לחג סוכות ולסוכה............ו--- איה12/10/2008 03:56

בחג הסוכות מקיימים את מצוות ארבעת המינים שהם: לולב, הדס ערבה והאתרוג

חג סוכות נחשב גם לחג חקלאי – חג האסיף – החג מסמל את הימים האחרונים של איסוף התבואה מהשדות וסיום השנה החקלאית.

גם עונת גדיד התמרים מתקיימת בסוכות, ומרבים לאכול תמרים בחג.

על פי המסורת ארוחת ערב חג הסוכות - היא ארוחה חגיגית ונהוג
לשלב בה תבשילים מבושלים עם פירות משבעת המינים

כמו כן נהוג לאכול אוכל ממולא (ממולאים) - המסמלים "מילוי בכל טוב"

בשירשור זה נרכז מתכונים לחג סוכות ומאכלים לסוכה




סגור הודעה |  כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
עוף בתמרים ו--- איה
12/10/2008 03:58
סלט עשבי תיבול ורימון ו--- איה
12/10/2008 03:59
עוף באתרוגים ולמון גראסו--- איה
12/10/2008 04:02
סלט תמרים, עגבניות מיובשות וגבינת חלומיו--- איה
12/10/2008 04:05
עוגת תמרים חגיגית ו--- איה
12/10/2008 04:09
כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים ו--- איה
12/10/2008 04:20
מוס גבינה דבש ורימוניםו--- איה
12/10/2008 04:22
דג מוסר במעטפת עלי גפן עם שומר צלויו--- איה
12/10/2008 04:28
סלט סלק בויניגרט רימוניםו--- איה
12/10/2008 05:03
חבושים ממולאים בבשר ו--- איה
12/10/2008 05:12
בשר עגל עם פירות יבשים ו--- איה
12/10/2008 05:16
טבעת אורז בקינמון ותבשיל פירות יבשיםו--- איה
12/10/2008 05:19
גלילות תמרים לסוכות - ללא אפיה ו--- איה
12/10/2008 05:30
אימאם ביאלדי- חצילים ממולאים בירקותו--- זברה
12/10/2008 09:33
משמשים ממולאיםו--- זברה
12/10/2008 09:38
פשטידת ברוקולי ושקדים ו--- חנה   « הודעה נוכחית
12/10/2008 12:17



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן