...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

פונטעשקס של סבתא שליו--- איה ו.   17/12/2009 13:40

פונשקעס- סופגניות ללא שמרים של סבתא שלי (והערות שלי בהסוגריים)

350 גרם קמח רגיל
2 שקיות אבקת אפייה
2 ביצים
מיכל אחד - 200 מ"ל- יוגורט (אפשר בטעמים- עם תות, פירות יער...)
כוס נוזלים- (אני שמה חצי כוס מיץ תפוז או קלמנטינה, וחצי כוס חלב)
גרידת תפוז (שמתי קלמנטינה)
כף קוניאק
חצי כוס סוכר
חופן צימוקים שהושרו באלכוהול

במיקסר לערבל לבלילה- בצק נוזלי, כזה שאי אפשר ללוש ביד. אפשר לטגן מיד ואפשר לאשפז במקרר .

טיגון : בשמן חם כמה דקות מכל צד להזהבה, את הבלילה להוריד לשמן עם שתי כפיות ,
זו בדיוק הכמות הנכונה שתתפח לגודל חמוד ,שמיטגן היטב ולא נשאר נוזלי מבפנים.

את הפונטעשקס המטוגנות להניח במסננת שיטפטף השמן המיותר, להעביר לכלי עם נייר סופג , לפדר בסוכרוניל+ קינמון, ואחר כך כשהתקררו- באבקת סוכר.




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה17/12/2009 06:35
סופגניות דלעת / פפריקהו--- איה
17/12/2009 07:40
בומבולוני - סופגניות איטלקיות / אלי לנדאוו--- איה
17/12/2009 07:48
וריאציה על הבומבוליני מבית מדרשו של לנדאוו--- שמני
17/12/2009 09:14
לחמא בעג'ון ו--- עדי 6381  
17/12/2009 12:33
ספינג' לפי יפנית- שלב 1- הבצק אחרי 4 תפיחותו--- איה ו.  
17/12/2009 13:36
ספינג' מיטגןו--- איה ו.  
17/12/2009 13:36
ספינג מוכן בסוכר וניל וקינמוןו--- איה ו.  
17/12/2009 13:37
ספינג' בדבשו--- איה ו.  
17/12/2009 13:38
בהגשה, שני סוגי הספינג'....ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:38
ספינג' אפוי- גירסה אפוייה לבצק של יפנית-ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:45
עוד ספינג' אפוי- זיגגתי בדבש מומס מיד בתום ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:46
הביס שבתוך הספינג' שנאפה....טעים!!ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:47
פונטעשקס של סבתא שליו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
17/12/2009 13:40
מקרון קפה ושוקולד לבן- שלב 1- טרום אפייהו--- איה ו.  
17/12/2009 13:52
מקרונים- שלב 2-אחרי אפייה 15 דקות 160 מעלותו--- איה ו.  
17/12/2009 13:53
מקרון אפוי שלב 2- מקרוב קרוב...ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:54
מקרון קפה במלית פיסטוק- מוצר מוגמר-ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:57
מקרון קפה ושוקולד לבן...יאמי....ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:58
מקרון קפה ושוקולד לבן- מדגמנים מגדל...ו--- איה ו.  
17/12/2009 13:58
מקרונים ארוזים.....+ מסקנות והערות שלי :ו--- איה ו.  
17/12/2009 14:00
מלח ירוק/סהר רפאלו--- תמר
17/12/2009 20:11



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן