...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

כבד בקר בחומץ - של איהו--- פלפלית 15/12/2009 11:12



כבד בקר בחומץ - של איה


המצרכים

4 פרוסות כבד בקר
מעט קמח לקימוח
כף שום כתוש
פטרוזיליה קצוצה
3-4 כפות חומץ
מלח ופלפל שחור
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה

1. מחממים מעט שמן במחבת גדולה שיכולה להכיל את
כל ארבעת פרוסות הכבד .

2. מקמחים קלות את פרוסות הכבד משני הצדדים,
מנערים את עודפי הקמח ומטגנים מספר דקות מכל צד
מעבירים את פרוסות הכבד, המטוגנות לצלחת .

3. מכניסים למחבת את השום הכתוש והפטרוזיליה ומערבבים
מוסיפים למחבת כף קמח כדי לעבות את הרוטב וחצי כוס מים
מוסיפים את החומץ, המלח, הפלפל ומביאים לרתיחה .

4. מחזירים למחבת את פרוסות הכבד המטוגנות
מנמיכים את הלהבה, מכסים את המחבת ומבשלים את פרוסות הכבד ברוטב שנוצר, עד שהכבד מוכן [לפי טעמכם], וסופג את כל הטעמים.

5. מגישים חם, וזורים מלמעלה , פטרוזיליה קצוצה.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה15/12/2009 06:08
כבד בקר בחומץ - של איהו--- פלפלית « הודעה נוכחית
15/12/2009 11:12



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן