...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מקלות לחם מהירי הכנה/איילת הירשמןו--- תמר 10/12/2009 21:30

מתאים להגשה ליד מרקים (בעיקר מוקרמים) עגבניות וירקות
מתוך ספרה "פשוט טעים"

מחממים את התנור לחום של 180 מעלות
שמים נייר אפייה על גבי תבנית
מסירים מכיכר לחם לבן את הקרום הקשה וחותכים את התוך הרך למקלונים בעובי 2 ס"מ, מסדרים אותם על גבי התבנית
במעבד מזון מרסקים שן שום (לטעמי אפשר יותר), כמה גבעולי פטרוזיליה ועלעלי טימין, 1/4 כוס שמן זית, מלח ופלפל שחור - למחית חלקה
יוצקים על המקלונים
אופים כ 15 דקות עד שהמקלות זהובים מאד




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה10/12/2009 04:53
סופגניות טבעותו--- רונית1
10/12/2009 12:22
סופגניות ו--- יפנית  
10/12/2009 14:54
סופגניות - 'אתר שמרית' ו--- יפנית  
10/12/2009 14:56
'סופגניות' אפויות ו--- יפנית  
10/12/2009 18:55
מקלות לחם מהירי הכנה/איילת הירשמןו--- תמר « הודעה נוכחית
10/12/2009 21:30



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן