...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

צלי קדירה בשר כרישה ופיטריותו--- ממרילין    7/12/2009 06:28

תבשיל בשר מעולה שאני מגישה עם אורז לרוב.
הבשר רך רך ובעל טעמים עמוקים של בישול ארוך על אש קטנה..הריחות בבית בזמן שהוא מתבשל לו..משו משו
.
אם תשאלו כל אחד בבית..כל אחד יצביע על משו אחר שהוא אוהב בקדירה הזו. בעלי את הרוטב המרוכז שנספג באורז, הגדולה את הרכות של הבשר, הקטנה את הפיטריות ואני הכי הכי אוהבת את הכרישה הרכה
ועסיסית שספגה את כל הטעמים
.


מצרכים
קילו וחצי בשר שריר חתוך לקוביות גדולות
אופציה: חתיכת כבש או שומן כבש
שני בצלים גדולים קצוצים
כ- 15 שיני שום שלמים
שתי קופסאות של פיטריות שלימות
שמונה כרישות - החלק הלבן בלבד
כף פפריקה מתוקה
כפית כורכום
ארבע גרגירי פלפל אנגלי - אופציה
מלח - פלפל שחור - גרוס עדיף
גבעול רוזמרין
.


הכנה
מטגנים את נתחי הבשר מכל צד מוציאים ושומרים
באותו סיר בו טוגן הבשר, מטגנים את הבצלים תוך קרצוף
קרקעית הסיר בעזרת כף עץ כדי לשחרר את כל משקעי הבשר
אחרי כמה דקות מצרפים את השום, מחזירים את הבשר
מוסיפים את הפפריקה ואת הכורכום ומטגנים יחד תוך עירבוב
מוסיפים מים לדי כיסוי הבשר ועוד קצת
מביאים לרתיחה ומבשלים כשעתיים על אש קטנטנה
מוסיפים את הרוזמרין, הכרישה ואת הפיטריות
יחד עם נוזלי הפיטריות וגם מלח ופלפל
מביאים לרתיחה ומבשלים עוד שעתיים ויותר על אש קטנה
את השלב הזה אפשר גם לעשות בתנור במידה והסיר מתאים



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה7/12/2009 04:33
צלי קדירה בשר כרישה ופיטריותו--- ממרילין    « הודעה נוכחית
7/12/2009 06:28
תמונה נוספת עם הכרישה בחחזיתו--- ממרילין   
7/12/2009 06:31
בשר עם פטריות, או ירקות חתוך קטןו הבשר רך כחמאהו--- זהבה   
7/12/2009 07:09
עוגת שוקולד ללא ביציםו--- פלפלית
7/12/2009 11:05
חיתוכיות ללא ביציםו--- פלפלית
7/12/2009 11:08
עוגת תפו"ע עשירה בניחוח תבלינים ללא ביציםו--- פלפלית
7/12/2009 11:11
לדג סול ותפוחי-אדמה בתנור/לינדושו--- לינדוש
7/12/2009 14:54
עוגת ביסקוויטיםו--- זהבה   
7/12/2009 18:42



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן