...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סול מטוגן בחמאה עם צלפים, שקדים ולימוןו--- שמני 1/12/2009 10:22

פילה סול מטוגן בחמאה עם צלפים, שקדים ופרוסות לימון

4 מנות

1 כוס קמח רגיל
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
8 חתיכות פילה סול קפוא
50 גר' חמאה
2 כפות שמן קנולה
1/4 כוס שקדים פרוסים
1/4 כוס צלפים מסוננים
1 לימון קטן, פרוס דק

מכניסים את הקמח לתבנית פאי, מתבלים במלח ובפלפל. טובלים את הדגים בתערובת,
מנערים את הקמח המיותר. מעבירים לצלחת. במחבת גדולה ממיסים 15 גר' חמאה וכף
שמן. מוסיפים ארבעה פילטים ומטגנים על להבה גבוהה, תוך הפיכת הדגים פעם אחת,
עד שיזהיבו ויהיו פריכים, כארבע דקות. מעבירים לצלחת, מכסים ברדיד אלומיניום
ומשהים במקום חם. ממשיכים להכין באותה צורה את יתר הדגים. מוסיפים את שארית
החמאה והשקדים למחבת, מטגנים על להבה גבוהה תוך ערבוב, עד שהשקדים יזהיבו,
כשתי דקות. מוסיפים את הצלפים ופרוסות הלימון וממשיכים לבשל עוד דקה, עד
שהלימון והצלפים יתחממו. יוצקים את הרוטב על הדגים ומגישים.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - - ליום שלישי ............... ו--- פלפלית1/12/2009 08:17

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
סול מטוגן בחמאה עם צלפים, שקדים ולימוןו--- שמני « הודעה נוכחית
1/12/2009 10:22



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן