...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אורז ירוקו--- ~מרילין~   22/11/2009 08:38

אני מכירה הרבה מתכונים של אורז ירוק..אבל אף אחד מהם לא דומה לאורז הזה..מהסיבה שלרוב האורז מבושל עם "העשבים" ולו אצלי העשבים מוספים במצב כמעט חי..ולדעתי..זה עושה את ההבדל
~
את האורז זה..אני לא מכינה ביום יום..אני נותנת לבני הבית "להתגעגע" וכשאני מגישה אותו תמיד תמיד יש ענן של אושר שמחייך מעל השולחן
~
בערב פסח תמיד יופיע האורז הזה (אם כי במקום מים אני משתמשת בציר כבש לבישול האורז)..וגם בסוכות אני אוהבת להגיש אותו מתי עוד? כשלדודה אהובה יש אורחים חשובים והיא רוצה "להפיל אותם", אז אני מגיעה עם העשבים שלי וביחד אנחנו ממלאות את המטבח שלה בריח שמוציא את בני
הבית מכל החדרים להצטופפות..שם..על יד הסיר
~

מצרכים
ארבע כוסות אורז מבושלים פושרים
~
שני בצלים גדולים קצוצים
תוכן מ- 2 תרמילי הל
צרור כוסברה גדול קצוץ דק
צרור נענע גדול קצוץ דק - עלים בלבד
מלח
שמן זית
.
.
הכנה
מטגנים את הבצלים בשמן זית נדיב
עד לצבע עמוק, לקראת הסוף מוסיפים את ההל
מכבים, מוסיפים את העשבים, מעט מלח
מערבבים כך שהבצל השמנוני יכסה היטב את העשבים
אופציה מבורכת: מוסיפים כף בקיילה
מערבבים את האורז יחד עם תערובת העשבים היטב



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון...................ו--- איה22/11/2009 04:02
טפאנד מזרח תיכוני / פפריקהו--- איה
22/11/2009 04:14
מרק בצל צרפתי של ג'וליה צ'יילד ו--- איה
22/11/2009 04:22
מרק פטריות ותפוחי אדמה של תמר כהן-צדק ו--- איה
22/11/2009 04:25
מרק אפונה עם נקניק מעושן ו--- איה
22/11/2009 04:28
כורדנה - שקשוקת סתיו ירוקה ו--- איה
22/11/2009 04:32
קומפוט תפוזים ושוקולד ו--- איה  
22/11/2009 04:35
אורז ירוקו--- ~מרילין~   « הודעה נוכחית
22/11/2009 08:38
אורז ירוק - מבט מלמעלהו--- ~מרילין~  
22/11/2009 08:39
עוגת גבינה ו--- פלפלית  
22/11/2009 12:08
שפצל'ה [ בצקניות ] מיכל לוי-אלחלל מגזין שףו--- פלפלית  
22/11/2009 12:14
חצילים ממולאים עם טחינה וצנוברים / בני סיידו--- זהבה
23/11/2009 07:25



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן