...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חמין טבית לעצלנים...ו--- טליון 19/11/2009 11:43

ככה אני מכינה...אחרי שקיצרתי תהליכים:

למלא עוף שלם ב:
אורז+בצל מטוגן+קוביות עגבניה+מלח+פלפל
(יש כאלה שמוסיפים חתיכות של כבד וקורקבנים...לי אין זמן לזה...)
לשים בסיר לבישול איטי את העוף הממולא+תפו"א+בצל מטוגן+טיפ טיפונת גריסים או חיטה + מלח+פלפל+מעט בהרט +פפריקה מתוקה (יש כאלה ששמים רסק עגבניות - אני לא)
(לפעמים אני שמה בנוסף גם שקית קוקי עם חיטה+בצל מטוגן ותבלינים וטיפ טיפונת מים)
וביצים (גם לא תמיד)
אני מכינה כך את הסיר ביום חמישי ושמה במקרר

ביום שישי בבוקר מוסיפה מים עד ל3/4 מגובה העוף ומדליקה את הסיר על חום גבוה,לקראת כניסת שבת מורידה לחום נמוך...ובשבת...עונג!!!





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי .......... ו--- פלפלית19/11/2009 07:54

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חמין טבית לעצלנים...ו--- טליון « הודעה נוכחית
19/11/2009 11:43
רוגלאך גבינות -מלוחיםו--- גדולה
19/11/2009 12:42
פודינג תמרים דביקו--- גדולה
19/11/2009 13:30
גלידת לימוןו--- גדולה
19/11/2009 13:41
לחם שוםו--- טליון
19/11/2009 18:28



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן