...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בואיקוסו--- איה ו.   10/11/2009 09:19

בואיקוס- מתכון של על השולחן / ששת מאפים

350 גרם קמח תופח (1 חבילה קטנה)
1 גביע גבינה לבנה
1 ביצה
200 גרם חמאה או מרגרינה מומסת
150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
200 גרם גבינה קשה מגוררת (עמק, טל העמק או קשקבל)
לציפוי:
20 גרם גבינה קשה מגוררת


מתכון ל - 30 יחידות


+ מערבבים את החומרים בקערה עד לקבלת בצק רך מאוד. במידת הצורך (אם הבצק רטוב מדי) מוסיפים מעט קמח, אבל אסור לייבש את הבצק.
+ מחממים תנור ל-200 מעלות
+ מחלקים את הבצק ל-30 כדורים. טובלים את כיפתם בגבינה מגוררת ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים כ-20 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות.

הערות שלי:
שמתי ה-מ-ו-ן גבינות
ויתרתי על חמאה
ציפיתי בשומשום שחור ושומשום מלא

יצא חבל"זזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!


-




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה10/11/2009 06:29
קציצות עם מנגולד או עלי תרד - ברוטב צהוב...ו--- chant  
10/11/2009 06:55
אגרול עוף פיקנטיו--- chant
10/11/2009 07:03
מאפה בצק חציל ממולאו--- chant
10/11/2009 07:10
קבב פיסטוקו--- chant
10/11/2009 07:14
פודינג אורז בתבלינים ארומטייםו--- chant
10/11/2009 07:18
עוגות שמרים במילוי קקאו/ גבינה מתוקהו--- איה ו.  
10/11/2009 09:08
ותקריב מהצד.....ו--- איה ו.  
10/11/2009 09:10
לחם .............עם קמח מלא ומיץ תפוזיםו--- איה ו.  
10/11/2009 09:15
לחם מקרוב.......ו--- איה ו.  
10/11/2009 09:16
בואיקוסו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
10/11/2009 09:19
מגדל בואיקוסו--- איה ו.  
10/11/2009 09:20
סלט סלק קר הכי פשוט שישו--- איה ו.  
10/11/2009 09:21
סלט שומר וסלרי קר........ו--- איה ו.  
10/11/2009 09:23
סלט שומרו--- איה ו.  
10/11/2009 09:23
סלט ביצים ותפוח אדמה קר ו--- איה ו.  
10/11/2009 09:25
הסלט הקבוע שלנו בפסח, סלט מעולה!ו--- ethy
12/4/2013 12:23
לחם עם גרעינים צנובר ותמרים- ו--- איה ו.  
10/11/2009 09:27
לחם- שלב 1- לפני ציפויו--- איה ו.  
10/11/2009 09:28
לחם שלב 2- ציפוי- טרום אפייהו--- איה ו.  
10/11/2009 09:29
לחם-...מקרוב...אפשר להריח....ו--- איה ו.  
10/11/2009 09:30
לחם- ככה נראה מבפנים.........ו--- איה ו.  
10/11/2009 09:30
לחם יוצא למשלוחה, לשכנים הנחמדים..........ו--- איה ו.  
10/11/2009 09:31
עוגת שוקולד במיקרוו--- איה ו.  
10/11/2009 09:34
עוגה מקרוב.........ו--- איה ו.  
10/11/2009 09:35
קיגל לצ'ולנטו--- גדולה  
10/11/2009 12:48
פיתות שומשום מתקתקות/דורעם גונטו--- תמר  
10/11/2009 19:27



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן