...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קוסקוס הכנת הסולתו--- שונט   1/11/2009 09:34

מתכון בסיסי של אמא שלי סימון/שימחה..זה מתכון בסיסי כימעט לכל העדות נידמה לי...

הכלים
סיר גבוה ומעליו סיר עם חורים
והנפה
..[קוסקוסייה]

קילו סולת
בערך חצי כוס שמן
ומים בערך כוס וחצי...להכנה הראשונה...
ומלח[אימי לפעמים כמון לסינון השני מעדן וריח מעולה]

לפזר את הסולת בקערה ולפזר שמן לערבב עם הידים ולהוסיף מים ולהמשיך ומלח. לערבב ולהפריד עם הידים...להעביר בנפה שנימצאת מעל קערה.....ולאחר מכן להעביר לסיר העליון של הקוסקה[הסיר] לשיה וחצי בערך בזמן שהמרק הקוסקוס מיתבשל..
לאחר מיכן להוריד שוב לקערה
להוסיף שוב שמן ולהפריד ולערבב בידים ולהוסיף בערך 3/4 כוס מים
לערבב ולא להפסיק לערבב...ולהעביר שוב בנפה...ולאחר מכן לסיר העליון
להמשך בישול עם הירקות והבשר..בערך שעה..יוצא מעולה
פה למשל יש גרגרים בגדלים שונים
אני קונה בינוני...
ומדלגת על הנפה השני...ויצא לי בכל זאת אוורירי

התמונה שלי [קוסקוס חלבי]..



לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ............. ו--- פלפלית1/11/2009 06:23

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קרם ברולהו--- שונט  
1/11/2009 09:07
קוסקוס הכנת הסולתו--- שונט   « הודעה נוכחית
1/11/2009 09:34
מרק עדשים כתומות-חיים כהן ו--- יפנית  
1/11/2009 15:40
מרק קרופניקו--- פנינהט  
1/11/2009 19:54



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן