...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קרם ברולהו--- שונט   1/11/2009 09:07

נילקח מאתר צרפתי......
כמה קל וכמה מעדדןןןן...אחד הקינוחים הצרפתיים הטובים והפשוטים...

מצרכים
8 חלמונים
3/4 כוס סוכר
תמצית וניל/מקל וניל טרי
שמנת אפיה/בישול ליטר

כלים שטוחים חסיני חום
וסוכר לפיזור
ואם יש לכם ברנר רצוי

ההכנה
לחמם את השמנת עם הוניל[תמצית או המקל חצוי לגרד את התכולה ולהוסיף לשמנת[
בזמן זה..לערבב את החלמונים עד לקבלת בהירות[אני עשיתי עם מקצפת יד]

כשהחלב חם מאוד לסנן ולהוסיף לביצים לאט לאט כדי לא לבשל את הביצים ולערבב תוך כדי
בלי להפסיק..בסיום לערוך כעריות שטוחות או מעט גבוהות [
לי יצאו 14 מנות...עם התבניות שתיראו בתמונה.]..
להניח בתבנית עם מים[בן מארי עד חצי הגובה]
להכניס לתנור 160 מ למשך חצי שעה...
אגב התערובת מעט רועדת במרכז אבל היא תתיצב בזמן הקירור....

לקרר לגמרי ולהגשה לפזר מעט סוכר מעל
ולקרמל עם הברנר..ואם אין ברנר..לחמם את הגריל טוב ולהניח בגובה הכי קרוב
לקירמול מהיר[זהירות שהתערובת לא תיתבשל שוב]

להגיש ולהנות..המיבחן להצלחה הוא שאם הכפית צריך "לישבור" את הקרמל ואז
הקרם למטה רך ונעים והקרמל מיתנפץ בפה..שיא העונג חהה

התמונה לא הכי מוצלחת אבל הטעם היה ....


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ............. ו--- פלפלית1/11/2009 06:23

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
קרם ברולהו--- שונט   « הודעה נוכחית
1/11/2009 09:07
קוסקוס הכנת הסולתו--- שונט  
1/11/2009 09:34
מרק עדשים כתומות-חיים כהן ו--- יפנית  
1/11/2009 15:40
מרק קרופניקו--- פנינהט  
1/11/2009 19:54



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן