...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קוסקוס אמיתי מהיר+ טיפ המג'ימיקסו--- איה ו.   29/10/2009 22:09



קוסקוס מהיר / מתכון של שרוני מ פורום אוכל YNET
בסיר שמים:
1 כוס שמן
מלח
6 כוסות מים
גבעול סלרי (לא חייבים אבל זה מטשטש את ריח השמן)
מרתיחים

ומוסיפים תוך כדי עירבוב מהיר קילו סולת
מערבבים הייטב (עכשיו הקוסקוס ספג את הנוזלים וניראה כמו יציקה זה בסדר)
מניחים מגבת מטבח דקה מאוד וסוגרים מכסה
מנמיכים לאש קטנה / בינונית
מבשלים 15 דקות בדיוק.
משאירים את הסיר סגור עוד 10 דק'.

מעבירים את הקוסקוס דרך מסננת קוסקוס.
מאז שיעלה נתנה את הטיפ למגי'מיקס אפילו לא צריך מסננת קוסקוס.

לכמות קטנה יותר מורידים חצי מהכמות
לא מורידים מזמן הבישול.


טיפ המג'ימיקס: את הקוסקוס, אחרי קירור, להעביר למג'ימיקס עם להב פלדה ו"לפתוח" אותו בכמה פולסים. טיפ של יעלה מפורום אוכל YNET




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה29/10/2009 04:16
ריבועי קפה, שקדים ושוקולד לבן/דנית קימלו--- הדר
29/10/2009 07:22
עוגיות שבלול, בטעם פיצה - עצמיו--- פלפלית  
29/10/2009 09:20
העוגיות לאחר האפיה. כדאי להניח ברווחים - הן תופחותו--- פלפלית  
29/10/2009 09:21
העלה האדום - על נייר האפיהו--- פלפלית  
29/10/2009 09:22
העלה הלבן - על נייר האפיהו--- פלפלית  
29/10/2009 09:23
העלים - לאחר שהתמצקו בקרור - מונחים, אחד על השניו--- פלפלית  
29/10/2009 09:25
שני העלים מגולגלים לרולדה - מייד יעטפו ויעברו ו--- פלפלית  
29/10/2009 09:26
עוגיות שבלול בטעם פיצה, לפני האפיה - ו--- פלפלית  
29/10/2009 09:28
חביתיות גבינה אפויות ברוטבו--- גדולה
29/10/2009 11:10
"קישקע" לצ'ולנטו--- גדולה
29/10/2009 11:32
כדורי גבינה בציפוי קוקוסו--- סיגלוש  
29/10/2009 13:17
קציצות לקוסקוס ברוטב צהובו--- איה ו.  
29/10/2009 21:27
מרק קוסקוס צמחוניו--- איה ו.  
29/10/2009 21:30
עוגת שוקולד (עם בירה) איריתו--- איה ו.  
29/10/2009 22:04
קוסקוס אמיתי מהיר+ טיפ המג'ימיקסו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
29/10/2009 22:09



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן