...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

שבלולי בצק עלים במילוי תרד וגבינת עיזיםו--- פלפלית   27/10/2009 10:09


בתמונה - השבלולים ללאחר האפיה

הכנתי מבצק עלים - על בסיס חמאה - שהכנתי לבד.
בצק עלים על בסיס חמאה אהרוני
את הבצק המוכן, [כ 1 קילו בצק מוכן] אני מרדדת ל 2 עלים,
על נייר אפיה, מגלגלת, עוטפת היטב ושומרת בפריזר.

המצרכים

1 מארז בצק עלים
כ 400 גרם, תרד טרי / קפוא
[השתמשתי בתרד טרי, שקצצתי ואידיתי במחבת]
250 גבינת עיזים - חצי קשה, קצוצה לקוביות קטנטנות]
1 ביצה למריחה
מעט שומשום לפיזור

מפשירה מארז 1 - מחלקת אותו ל 2 עלים,
מרדדת קצת והוא מוכן למילוי.

את התרד, הקפוא - מפשירים, סוחטים היטב,
יוצקים מעט מאוד שמן למחבת,[עדיף במחבת טפלון] ומאדים
עד שאין בו נוזלים [מערבבים אותו כל הזמן] ....מקררים.
מפוררים אל התרד את הגבינה [אין צורך להמליח אם הגבינה
מלוחה]

את התרד הטרי, קוצצים, ומאדים במחבת, עד שאין נוזלים
מקררים ומערבבים עם הגבינה.

מפזרים על 2 חצאי העלה מחצית [על כל אחד מהם]
מהמילוי, מגלגלים לרולדה.

עוטפים ומכניסים לפריזר לכ-חצי שעה.
כדי שהבצק יתקרר טוב ויהיה קל לפרוס אותו.

מורחים ביצה בלולה,על הרולדות, ומפזרים שומשום.

פורסים את הרולדות לפרוסות בעובי של כ 4-5 ס"מ
ומניחים ברווחים על תבנית מצופה בנייר אפיה.

אופים בחום גבוה של 190 מעלות, עד לקבלת צבע שזוף יפה.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה27/10/2009 03:14
סלט עדשים חם עם בצלים בבלסמי,יוגורט וקרוטו--- פלפלית
27/10/2009 09:24
שבלולי בצק עלים במילוי תרד וגבינת עיזיםו--- פלפלית   « הודעה נוכחית
27/10/2009 10:09
שבלולי בצק עלים במילוי תרד וגבינת עיזים-לפני האפיהו--- פלפלית  
27/10/2009 10:10
פשטידת עגבניות - קובי ברו--- לאה.ק
27/10/2009 16:11



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן