...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

לחם טעם של פעם....ו--- לינדוש 25/10/2009 09:16

קילו קמח רגיל.
5כפיות שמרים יבשים.
100 גרם מרגרינה או חמאה.
או חצי כוס שמן רגיל..
כף סוכר.
2כפות מלח.
2-3 כוסות מים (כמה שניספג בבצק)

ניתן להוסיף בצל מטוגן.אגוזים.זיתים.(הפעם אני לא הוספתי שום תוספות)

הכנה"
להנכניס את הקמח לקערת המיקסר להוסיף את השמרים סוכר מרגרינה
או שמן.להוסיף בהדרגה את המים ואחרי כמה ערבובים להוסיף את המלח
ללוש היטב את הבצק עד לקבלת בצק קצת דביק לא נורא לטפטף כמה טיפות של שמן מעל הבצק לכסות לתפיחה כפולה כ30-40 דקות אחרי התפיחה להוציא את הבצק על שולחן העבודה אין צורך לפדר כי השמן מונע הדבקות ללוש היטב לחלק ל2כדורים לרדד את הבצק לעלה לגלגל לרולדה להניח מעל תבנית אפיה של התנור או תבנית אנגלשקיק גדולה ללחם
לחרוץ מעל הלחם חריץ בעזרת סכין לפזר מעל מעט קמח ולתת לתפיחה שניה.בנתיים לחמם את התנור לחום של 200 מעלות לאפות את הלחם כ45 דקות או עד שהלחם מקבל צבע חום להוציא לכסות במגבת .
בתיאבון.
אני תמיד מכינה מנה כפולה ומקפיא ויש לי לכל השבוע לחמניות לחמים .

שבוע טוב לכולם.
לינדוש




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ............. ו--- פלפלית25/10/2009 08:07

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מרק עגבניות ודבשו--- הדר
25/10/2009 08:15
חצילים פיקנטייםו--- הדר
25/10/2009 08:18
לחם טעם של פעם....ו--- לינדוש « הודעה נוכחית
25/10/2009 09:16
תבשיל פטריות חמות - עצמיו--- פלפלית  
25/10/2009 10:24
קיש תרד ...הקונדיטור בן עמי.ו--- לינדוש
26/10/2009 07:19



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן