...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מאפי שמרים ממולאים- מלוחים וגם מתוקיםו--- איה ו.   22/10/2009 14:24

מאפי שמרים ממולאים- מלוחים וגם מתוקים

מתכון שלי שנבע מהצורך לנצל שאריות גבינה במקרר....אז החלטתי להכניס את הגבינה גם לבצק השמרים, שהתקבל טעים ביותר....


1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר חום
1 כף מלח
5 כפות שמן זית
1/2 גביע קוטג'
בערך 5 כפות גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
מים פושרים כמה שהבצק צריך אצלי זה היה בערך 2 כוסות
20 גרם חמאה


במיקסר עם וו לישה במהירות איטית לערבב קמח וסוכר , להוסיף שמרים לערבב היטב

להוסיף גבינות, שמנת, שמן זית ומלח - לערבב היטב עדיין במהירות איטית

להתחיל להוסיף את המים בהדרגה עד שהבצק רך, נעים ומתגבש לגוש

תוך כדי לישת המיקסר להוסיף חמאה חתוכה לקוביות

בשלב הזה להגביר מהירות (אצלי הגברתי מ- 1 ל- 2)

ומעכשיו 10 דקות לישה . הבצק מתקבל אחיד, רך נוח לעבודה. - אם צריך -להוסיף עוד קצת שמן שיפרד מדפנות הקערה.

להניח לתפיחה במקום חמים- ואחרי תפיחה ראשונה לתת בוקס, להוריד את הבצק ולהעביר למקרר לתפיחה שנייה.

להוציא למשטח עבודה משומן קלות , אני עיצבתי ביד פיתות קטנות, מילאתי בגבינות שונות וחלק גם בקוביות שוקולד. לסגור לכדור להניח בתבנית על נייר אפייה משומן.

להכפיל נפח.

לזגג בביצה מהולה בחלב, לצפות לפי החשק- כל סוג מילוי קיבל אצלי טופינג אחר- את הגבינות הצהובות ציפיתי למעלה במעט שום כתוש ופפריקה מתוקה, אלו עם הלאבאנה בפנים- קיבלו למעלה קצח, והפרומעז צופו בקימל.


טעים מאוד!

יצאו לי שלוש תבניות תנור גדולות.

הכנסתי את כולן בו זמנית לתנור בחום 180 מעלות, בטורבו.
מדי פעם שיניתי מיקום בתנור. אחרי 25 דקות היו שחומות ויפות







לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי ......... ו--- פלפלית22/10/2009 07:13

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
מאפינס גבינה ובצל ו--- איה
22/10/2009 10:41
מאפינס תפוחים עם חמאת קינמון ו--- איה
22/10/2009 10:42
מאפינס אספרסו אקספרס ו--- איה
22/10/2009 10:44
שרמולה - סלט פלפלים,קלויים/מבושלים - טליוןו--- פלפלית  
22/10/2009 13:07
עוגיות שוקולד צ'יפס/רביבה וסיליה ו--- יפנית  
22/10/2009 13:54
מאפי שמרים ממולאים- מלוחים וגם מתוקיםו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
22/10/2009 14:24
עוגת טבעת שוקולד וקרם קוקוסו--- איה ו.  
22/10/2009 14:26



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן