...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קוביות מנגו ג’ינג’ר על קרם קוקוסו--- מרילין שובי   19/10/2009 09:27

מה שאני הכי אוהבת במתכון הזה, זה שהגירסה הפרוותית לא נופלת מזו החלבית שהיא מעולה מן המעולים...ואותי זה ממש משמח
להגיש קינוח טעים שכזה אחרי ארוחה בשרית!
.
לוקחים כוס ומתחילים לשחק בשכבות וקחו לכם המלצה: בתחתית
הכוסות נשיקות קוקוס מפוררות. מעליהם קרם קוקוס עשיר..עם מרקם קטיפתי..תענוג של ממש ומעל, קוביות של פירות רעננים
וצבעוניים

אפשר לשים כך את הפירות, או לערבב אותם עם קצת תרכיז פטל, ואפשר גם קצת להתעלל בהם (או בנו) עם ג'ינג'ר, דבש, נענע...זה כבר תלוי בחשק באותו רגע..ולסיום סיומת, מה דעתכם על קצת פיסטוקים גרוסים
מעל? אל תשאלו מה דעתי. אני משוחדת - מודה


מצרכים לקרם קוקוס
ארבע מאוד 400 מ"ל מי קוקוס או קרם קוקוס
שלוש מאוד חמישים מ"ל מיץ תפוזים או מנגו
חמש מאות 500 מ"ל שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
שמונים וחמש 85 גרם קורנפלור
.
לגירסה פרוותית, שמים 500 מ"ל שמנת
פרווה במתיקות עדינה במקום השמנת המתוקה
ולא מוסיפים סוכר בכלל
.

הכנה
בסיר רחב שמים את כל הנזולים ומערבבים
מוציאים ממנו 3 מידות של מצקת ושמים בקערה
לאותה קערה שמים את הקורנפלור ומערבב היטב
עד שלא יהיו גושים - אני משתמשת במטרפה
מוסיפים לסיר את הסוכר (במידה ושמנו שמנת פרווב במתיקות
עדינה לא מוסיפים את הסוכר), מערבבים ומביאים לסף רתיחה
מצרפים לסיר את תערובת הקורנפלור ומערבים
בלי הפסקה עד שהתערובת מסמיכה מאוד
כמו מיונז. זה לוקח פחות מדקה. מכבים
.
יוצקים לתוך כוסות עד לחצי, מכסים בניילון נצמד ומקררים



מצרכים לפירות
שלוש כוסות מלאים בחצאי ענבים או קוביות מנגו
ואפשר גם מלון או כל פרי רך שאתם אוהבים
דבש - כ 3 כפות
ג'ינג'ר טרי מגורד - כפית עד כף לפי טעמכם
נענע - צרור קטן, עלים בלבד, גזור דק דק
מיץ מחצי לימון
גרד מחצי לימון
.
הכנה
מערבבים הכל ושומרים במקרר מספר שעות
במהלך הקירור, הפרי מפריש מיץ נהדר
שגם אותו נשים על הקרם קוקוס
.
הרכבת המנה
שמים בתחתית כל קוס נשיקות מפורקות
אפשר נשיקות קוקוס
מעל את הקרם קוקוס
מעל את הפרי עם המיץ
מקשטים בפיסטוק גרוס או עלי נענע


הרעיון לקינוח ניתן לי על ידי אסתי היקרה אסתי..זה בגללך!


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שני.....................ו--- איה19/10/2009 04:56
סלט סלק וגבינה כחולה - מסעדת ננה-בר ו--- פלפלית
19/10/2009 08:35
מאפה ביצים - במנות אישיות - אהרוניו--- פלפלית
19/10/2009 08:41
עוגת נפוליאון /קרם שניטו--- לאה.ק
19/10/2009 09:11
קוביות מנגו ג’ינג’ר על קרם קוקוסו--- מרילין שובי   « הודעה נוכחית
19/10/2009 09:27
וגם עם ענבים הולך ו--- מרילין שובי  
19/10/2009 09:30
קרמבולה כבושהו--- פלפלית
19/10/2009 14:33



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן