...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

בצק שמרים בסיסי לפיצה, פשוט וידידותי.ו--- איה ו.   14/10/2009 14:30

בצק לפיצה (ולכל מאפה שמרים אחר כולל פוקצ'ה או לחמניות ממולאות וכו')

מקור: אין מקור ספציפי, ממחברת המתכונים שלי.

מספיק לשתי פיצות עבות למדי בגודל התבנית של התנור, או שלוש דקות.
להכין תבניות מרופדות בנייר אפייה ששומן במעט שמן זית


1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר חום
1 כף מלח
מים פושרים כמה שלוקח בערך שתיים וחצי עד שלוש כוסות
1/3 כוס שמן זית

אפשר לתבל את הבצק בשלב הלישה בחופן אורגנו יבש , פפריקה וכו'.

במיקסר ללוש עם וו הלישה קמח ושמרים להוסיף את הסוכר המים ושמן הזית ובסוף את המלח.

ללוש במהירות איטית בערך 10 דקות. אם הבצק קשה מדי להוסיף מעט מים. אני נוהגת לזלף עוד קצת שמן במהלך הלישה ואז הבצק נפרד בקלות מהדפנות והופך לכדור.

להניח את הבצק מכוסה למנוחה של חצי שעה.

לחמם תנור ל 200 מעלות

לחלק את הבצק לשניים או שלושה חלקים ולרדד בהתחלה עם היד אחר כך עם מערוך לגודל התבנית- אני מרדדת על נייר האפייה שבתבנית. לתת לבצק מעט לתפוח בתבנית, לשמן שוב עם קצת שמן זית ולצפות בציפוי שאוהבים. בערך חצי שעה בתנור.

אני אופה שתי תבניות במקביל בטורבו ובאמצע האפייה מחליפה להן את המיקום.


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- איה14/10/2009 05:39
לזניה ברוקולי/בשאמל/סלומוןו--- שונט  
14/10/2009 06:25
עוגיות לימון + קרם לימון מזולפות ו--- איה ו.  
14/10/2009 14:12
בצק שמרים בסיסי לפיצה, פשוט וידידותי.ו--- איה ו.   « הודעה נוכחית
14/10/2009 14:30
מיני נשיקות מרנגו--- איה ו.  
14/10/2009 14:37
פירוג - מאפה/ פשטידת כרוב רוסית ו--- שמנמודה
14/10/2009 20:55
פיתות ללא לישה של שריף מפורום YNETו--- שמנמודה
14/10/2009 21:02



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן