...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

חזה עוף בקארי וקוקוסו--- מרילין שוב   13/10/2009 10:27

מצרכים
חזה עוף שלם פרוס לפרוסות (4 פרוסות בערך)
חצי כוס קמח מעורבב עם חצי כפית קארי וכפית פפריקה מתוקה
~
חצי בצל קצוץ דק
שום קצוץ
כפית ג'ינג'ר קצוץ
כפית קארי
כף קוקוס
חצי כפית גראם מסלה או זרעי כוסברה טחונים
שתי כוסות ציר עוף
כפית רסק עגבניות
מלח פלפל

הכנת הרוטב
בסיר קטן מטגנים את הבצל לזהוב
מצרפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד דקה
מוסיפים את הקארי, הקוקוס, הגראם מסלה, הציר והרסק
ומבשלים על ביעבוע עדין כ- 20 דקות
.
הכנת המנה
ממליחים ומקמחים את פרוסות החזה
מטגנים אותן במחבת עמוקה דקה אחת מכל צד
מוסיפים את הרוטב ומבשלים על אש בינונית גבוהה כ- 3 דקות


לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | שלח לי דוא"ל | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום שלישי...................ו--- איה13/10/2009 05:52
נתחי בשר ברוטב קאריו--- מרילין שוב  
13/10/2009 08:54
ניסיתי את המתכוןו--- אביהוא
12/6/2015 00:48
רולדת גבינות במילוי ממרח עגבניות מיובשות ו--- פלפלית  
13/10/2009 09:04
שלב ראשון - תערובת הגבינות בתבנית - עוברת להתמצקותו--- פלפלית  
13/10/2009 09:06
לצפות את התבנית בניילון נצמד לצקת את הבלילה, לכסותו--- פלפלית  
13/10/2009 09:11
לאחר התמצקות העלה,מסירים את הכסוי, ו--- פלפלית  
13/10/2009 09:14
שלב היפוך התבנית על נייר האפיה ו--- פלפלית  
13/10/2009 09:15
עלה הגבינה - לפני מריחת המילוי ו--- פלפלית  
13/10/2009 09:17
עלה הגבינה - לאחר מריחה ולפני הגילגול.ו--- פלפלית  
13/10/2009 09:18
עלה הגבינות מגולגל, ומחכה להכנס לתבניתו--- פלפלית  
13/10/2009 09:29
חזה עוף בקארי וקוקוסו--- מרילין שוב   « הודעה נוכחית
13/10/2009 10:27
מסאלה דוסה - קרפ ממולא בתבשיל ירקות [הודי]ו--- פלפלית
13/10/2009 11:37
פלפל ממולאו--- זהבה   
13/10/2009 20:36



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן