...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

אושפלאו עוףו--- הדר 8/10/2009 10:36

מקור: חבר הביא לפני מס' ימים לפיקניק ואני חוזרת על הוראותיו.

הערה: אין לי מושג אם זהו אושפלאו כהלכתו או סתם חיקוי.
כשיש משהו שהאמצעי הבררן שלי אוהב-אני חוזרת על זה במדוייק....

עוף חתוך לחתיכות קטנות בערך 2 ס"מ על 2 ס"מ, (למשל פרגיות)
2 כוסות אורז
3-4 שיני שום קצוצות
2-3 גזרים מגוררים
כורכום, מלח, פפריקה מתוקה

מטגנים את נתחי העוף עד שהם כמעט 'מוכנים'.
באותו סיר מטגנים את השום (במקור צריך להיות גם בצל).
מוסיפים את יתר המרכיבים+מים עד כיסוי.
מרתיחים ומעבירים לאש נמוכה להמשך בישול.




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה8/10/2009 02:42
פשטידת תרד פיקנטיתו--- יפנית
8/10/2009 09:21
סלט כרוב עם פיצוחיםו--- יפנית
8/10/2009 09:27
אושפלאו עוףו--- הדר « הודעה נוכחית
8/10/2009 10:36
קציצות ברוטב ו--- זהבה   
8/10/2009 16:23
בצק שמרים של פירושקי עם גבינהו--- מאריאנה
8/10/2009 17:54
פאי קוקוס אננס / רינושו--- מרילין שוב  
8/10/2009 18:50
אלפחורס ו--- יפנית  
8/10/2009 19:55
ביגלה.ו--- מאריאנה
8/10/2009 20:53
פטריות ממולאות בטונהו--- הסמויה
8/10/2009 23:30



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן