...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

סלט כרוב עם פיצוחיםו--- יפנית 8/10/2009 09:27

סלט כרוב עם פיצוחים

כרוב בינוני חתוך במעבד מזוןלאיטריות

חופן שקדים משובבים
חופן פקאנים
3/4 כוס שומשום

לרוטב:
1/4 כוס סויה קיקומן
1/3 כוס שמן קנולה
1/3 כוס חומץ הדרים
2 כפות סוכר חום

במחבת יבשה וחמה מיבשים את השקדים, הפקאנים תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את השומשום ומשחימים מעט אך להזהר שלא יחרכו!
מקררים.

בצנצנת עם מכסה מערבבים היטב את חומרי הרוטב.

מניחים את הכרוב בקערת הגשה גדולה. כשעה לפני האוכלשופכים את הרוטב ומערבבים.
כמה דקות לפני הארוחה מוסיפים את הפיצוחים ומערבבים.

מקור: פרחונית - ynet

הערה יפנית: במקום חומץ הדרים הכנתי מחומץ בלסמי+חומץ רגיל.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי...................ו--- איה8/10/2009 02:42
פשטידת תרד פיקנטיתו--- יפנית
8/10/2009 09:21
סלט כרוב עם פיצוחיםו--- יפנית « הודעה נוכחית
8/10/2009 09:27
אושפלאו עוףו--- הדר
8/10/2009 10:36
קציצות ברוטב ו--- זהבה   
8/10/2009 16:23
בצק שמרים של פירושקי עם גבינהו--- מאריאנה
8/10/2009 17:54
פאי קוקוס אננס / רינושו--- מרילין שוב  
8/10/2009 18:50
אלפחורס ו--- יפנית  
8/10/2009 19:55
ביגלה.ו--- מאריאנה
8/10/2009 20:53
פטריות ממולאות בטונהו--- הסמויה
8/10/2009 23:30



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן