...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מבחר ממולאיםו--- פנינהט   4/10/2009 12:27

פלפלים ממולאים ועוד

מצרכים והכנה:

המתכון הוא של אמא שלי שהיא בשלנית בחסד עליון (ממוצא צ`כי עם השפעות הונגריות בבישול).
המתכון הרגיל הוא לסיר רגיל אם בערך 8-10 פלפלים השינויים למתכון הזה כתובים בסוגריים.


1. לשטוף היטב כוס ורבע אורז (2 כוסות) ולהשאיר במסננת לייבוש.

2. לטגן 2 בצלים גדולים בשמן כששקוף להוריד חצי מהבצל לסיר הממולאים ולמה שנשאר במחבת להוסיף חצי קילו בשר טחון ולטגן תוך פירור הבשר עד שהבשר משנה את צבעו, להוסיף את האורז ולטגן עוד כמה דקות, לתבל במלח ופלפל לכבות אש להוסיף חופן פטרוזיליה קצוצה ולהניח בצד לקירור.

3. לאחר שהתערובת קרה להוסיף לה ביצה אחת חצי קופסה קטנה רסק עגבניות ולערבב. (חצי קופסה של 260 גרם רסק עגבניות).

4. לסדר את הפלפלים בסיר בצורה צפופה ולמלא אותם בלי לדחוס כמעט עד למעלה.

5. בקערה לערבב את חצי קופסת הרסק שנשארה מהמילוי+קופסה נוספת של 260 גרם רסק, מלח, פלפל שחור בנדיבות, כף סוכר ובערך 2 כוסות מים לערבב היטב, ולשפוך בזהירות לסיר, וגם לתוך הממולאים עצמם. אם חסרים נוזלים להוסיף עד מעט מעל מחצית גובה הפלפלים, להביא לרתיחה להקטין אש ולבשל כשעה.

לכרוב ממולא:
לרפד את תחתית הסיר בשכבה או שתיים של עלי כרוב, עליהם לשים את הבצל המטוגן ולהמשיך מכאן כמו הפלפלים הממולאים
לשים מעל הכרוב צלחת בזמן הבישול ולבשל שעה וחצי

בתאבון




לחץ להגדלה




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום ראשון ........... ו--- פלפלית4/10/2009 07:54

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
צלי כתף בתנור, עם תפוחי אדמה זעיריםו--- מרילין שוב  
4/10/2009 08:55
המגש לפני שנכנס לתנור ו--- מרילין שוב  
4/10/2009 08:55
עוגת תופין תפוחיםו--- פנינהט  
4/10/2009 12:24
מבחר ממולאיםו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
4/10/2009 12:27
ותמונה של הלפני כדי שתראו את מבחר הירקות שמולאוו--- פנינהט  
4/10/2009 12:28



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן